ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η Lady και ο Αλήτης ...

Κορίτσια! Τι θα λέγατε να μιλήσουμε λιγάκι για ένα θέμα όπως, για παράδειγμα, αυτό… Γιατί μας ελκύουν περισσότερο τα “κακά” αγόρια και όχι τα “καλά” Ας δούμε, λοιπόν, 20 λόγους για τους οποίους τα «κακά» αγόρια κερδίζουν με την αξία τους «θέση περιωπής» στην καρδιά μας...τώρα αν βρείτε ότι κάπου ταιριάζει και η δίκη σας προσωπικότητα μέσα σε αυτά μάλλον είσαι κι εσύ ένα αλάνι!
#1
Δεν είναι κακό με την έννοια του κακού ανθρώπου. Είναι, απλώς, αλάνι.
# 2
Δεν είναι βαρετό. Συνεπώς, δε θα πλήξεις ποτέ μαζί του.
#3
Δε διαθέτει ίχνος σοβαροφάνειας. Αντίθετα, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει σοβαρότητα.
#4
Είναι αυθόρμητο. Λέει και κάνει αυτό που νιώθει. Αν, άθελά του, σε στενοχωρήσει, θα σου ζητήσει συγνώμη (και θα το εννοεί).όχι πάντα..
#5
Δεν έχει σύνδρομο κρυψίνου.οχι πάντα Θα σου πει ή θα σου δείξει αμέσως τι το ενόχλησε. (Σε αντίθεση με το “καλό” αγόρι, που θα σφίξει τα δόντια και θα στο ξεφουρνίσει μετά από ένα μήνα, πιθανότατα και περισσότερο, σε άκυρη στιγμή).
#6
Διαθέτει ειλικρίνεια. Αυτό που έχει να σου πει, θα στο πει. (Σχόλια του τύπου «Τελευταία, κάτι έχει αλλάξει στη συμπεριφορά σου» κ.λπ κ.λπ. τον κουράζουν αφάνταστα και τον απομακρύνουν. Αν κάποια στιγμή αλλάξει κάτι, θα στο πει. Και χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσεις).
#7
Θα σου τηλεφωνήσει επειδή έχει την ανάγκη να ακούσει τη φωνή σου και να σου μιλήσει. Θα σου ζητήσει να συναντηθείτε επειδή έχει την ανάγκη να σε δει. Απεχθάνεται τα «πρέπει» και τα «τυπικά». Κάνει αυτό που νιώθει, όταν κι επειδή το νιώθει.
#8
Είναι άκρως δημιουργικό ον, διαθέτει ανήσυχο πνεύμα και δεν επαναπαύεται (ακριβώς επειδή είναι αλάνι).
#9
Έχει χιούμορ. Το σωστό χιούμορ (=εξυπνάδα κι ευστροφία) και όχι το επιτεδευμένο (το “και καλά χιούμορ”=σαχλαμάρα).
#10
Δεν είναι φλύαρο. Μιλάει λιγότερο, σκέφτεται περισσότερο -που σημαίνει, ότι δίνει βάση στην ουσία και σε ανθρώπους με ουσία.
#11
Έχει έντονη αίσθηση της ελευθερίας. Αν νιώσει έστω και στο ελάχιστο πίεση ή καταπίεση, τότε κοίτα ψηλά… Κάτι πετάει! (μάντεψε τι…).
#12
Είναι ακαταμάχητα γοητευτικό κι ας μην έχει παρουσιαστικό μοντέλου
#13
Δεν περιμένει να ζητήσεις κάτι για να το κάνει (έχει αναπτυγμένη αντίληψη).
#14
Ανεξάρτητα από το αν έχει σπουδάσει ή όχι, έχει μεγάλη γκάμα από κατασταλαγμένες γνώσεις ως αποτέλεσμα προσωπικής μελέτης σε διάφορα πεδία (από κόμικς μέχρι κοινωνιολογικά δοκίμια). Όχι, δεν πέφτει με τα μούτρα στο διάβασμα. Είπαμε, είναι θέμα αντίληψης.
#15
chameleon
Προσαρμόζεται, σαν χαμαιλέοντας, σε οποιοδήποτε ύψος συζήτησης –από απλή μέχρι ακαδημαϊκή και δεν επιλέγει τους άλλους για το μορφωτικό τους επίπεδο αλλά για αυτό που είναι
#16
Είναι αυτοδημιούργητο και θαυμάζει παθιασμένα τους αυτοδημιούργητους.
#17
Είναι δραστήριο. Μπορεί να κάνει και δέκα πράγματα την ίδια περίοδο και να τα κάνει εξίσου καλά όλα.
#18
Έχει αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τις ικανότητές του.
#19
Σε κάνει να περνάς καλά μαζί του ό,τι κι αν κάνετε. Ακόμα σε έναν απλό περίπατο, σημασία έχει το ότι είσαι μαζί του.
#20
Έχει μουσική παιδεία. Ξέρει τι ακούει και γιατί. Επίσης, αν ρωτήσεις, θα σου πει με απτά επιχειρήματα και σοβαρούς λόγους γιατί δεν ακούει αυτά που απορρίπτει.

* Οι παραπάνω 20 λόγοι συρρικνωμένοι σε μία φράση: Τα κακά αγόρια είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ._

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured