ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Άντε να διαχειριστής «μένω/φεύγω».?


‘ Άλλα θέλω κι άλλα κάνω πώς να σου το πω έλεγα περνούν τα χρόνια θα συμμορφωθώ. Μα είναι δώρο άδωρο ν' αλλάξεις χαρακτήρα ...

Λέει η πριγκηπέσα τώρα το θέμα είναι γιατί κάνεις αλλά από αυτά που θες !!
...οι λόγοι πολλοί έχει να κάνει με τα πόσα αντέχεις και ποσά δεν αντέχεις να διαχειριστείς !!! Κανείς δεν θέλει μια σχέση που δεν πάει πουθενά. Το να προχωράνε και να εξελίσσονται τα πράγματα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, είναι το ιδανικό όταν μένει στάσιμη εκεί πρέπει να τα μαζεύεις σιγά σιγά και να φεύγει ο ένας από τους δυο πρέπει να αποφασίσει να φύγει από τη σχέση…  πονάει εξίσου και αυτός που φεύγει και αυτός που μένει πίσω με τη διάφορα ο άκαρδος ο άπονος είναι ο θύτης ο κακός στο παραμύθι και αυτός που μένει ο καλός ο αδικημένος ...Το ευκολότερο πράγμα σ’ αυτό τον κόσμο είναι να επιρρίπτουμε ευθύνες στους άλλους για να χρυσώσουμε το δύσπεπτο χαπάκι μας

Δύο είναι οι επικρατέστερες υποθέσεις γι” αυτή την απόφαση αυτός που την παίρνει : είτε είναι φτιαγμένος από πέτρα, είτε βίωσε απόρριψη, κριτική και αδιαφορία ως παιδί και αποφάσισε να πετρώσει… όποτε οι περιστάσεις τον κάνουν πιο δυνατό αλλά ειλικρινή αναλαμβάνει την ευθύνη και αποχωρεί .. εκείνοι που έχουν τα κότσια ν’ αποχωρήσουν από κάτι τελειωμένο, δε κοροϊδεύουν ούτε το σύντροφο, ούτε και τον εαυτό τους. Συνεπώς, είναι πολύ τιμιότεροι και εξηγημένοι από εκείνους που συμβιβάζονται και βολεύονται σε τελειωμένες καταστάσεις...Ιδανικές καταστάσεις δεν υπάρχουν και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πραγματική ζωή μας και όχι στη σαπουνόπερα που ονειρευόμαστε… Αυτό που αφελώς πιστεύουν μερικοί ότι η ζωή τους χρωστάει. Δεν έχουν καταλάβει ότι η ζωή δε χρωστάει σε κανένα ποτέ και τίποτα Βαυκαλίζονται και αυτοπαραμυθιαζονται για να διασκεδάσουν τους φόβους τους.Η ζωή είναι εδώ και τώρα η τη ζεις σαν πρωταγωνιστής η σαν αθέατος θεατής εσύ διαλέγεις !! τι σου αξίζει!! ο καθένας μας είναι οι επιλογές του !!

 «Ο έρωτας είναι ελευθερία». Η αίσθηση της ελευθερίας είναι το βασικότερο ζητούμενο σε όλες τις σχέσεις η αίσθηση της εξάρτησης από τους άλλους, είναι ο χειρότερος εχθρός σκοτώνει όλα τα όμορφα συναισθήματα που γέννα ο έρωτας πρέπει να Περιφρουρείς με τέτοια ένταση κι εμμονή την ανεξαρτησία της σχέσεις να μην βαλτώσει να μην γίνει ρουτίνα ίδια με όλες αυτές που βλέπεις γύρω σου που πρέπει να είσαι σκληρός αποφασισμένος δυνατός και αμείλικτος δεν πρέπει να επαναπαύεσαι πρέπει να έχεις το βλέμμα συνεχώς στραμμένο προς την έξοδο κινδύνου, ώστε να φύγεις εγκαίρως σε περίπτωση που η οικειότητα υπερβεί τα ανεκτά επίπεδα… μονό έτσι κρατάς μια σχέση ζωντανή ενεργή η στασιμότητα σκοτώνει τα πάντα χωρίς πάλη, χωρίς απειλή, χωρίς βία. Με τρόπο αιθέριο, γλυκό, τρυφερό σε οδηγεί ανεπαίσθητα με το πέρασμα του χρόνου στην έρημο της ματαιότητας και της απελπισίας.

Ζήσε το παρόν σου λοιπόν Αν αλλάξεις δρόμο όσο είναι νωρίς ίσως και να βρεις την Ιθάκη σου. Ρίσκαρε Φύγε για έναν έρωτα που σε συγκλονίζει , για ένα όνειρο που φαίνεται άπιαστο που μπορεί να μην οδηγήσει πουθενά αλλά θα το έχεις ζήσει .Μην αφήνεις κανένα απωθημένο. Μην φοβάσαι τίποτα .Το μοναδικό εμπόδιο σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Με αυτόν σύμμαχο μπορείς να πετύχεις τα πάντα .. Αλλά κάντο τώρα. Γιατί το αύριο μερικές φορές ισοδυναμεί με το ποτέ… Ακολούθησε την ίδια τη ΖΩΗ………….. Έτσι απλά..
 Πριγκηπέσα


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured