ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Απελευθέρωση στα κατοικίδια ♥♥♥✔✔


Όχι φίλες και φίλοι μου αγαπημένοι δεν  πρόκειται να γράψω κάποιο Μανιφέστο  για την απελευθέρωση των Ζωών κακοποιημένων και Μη ..
Έχω μια Γλυκιά και τρυφερή Διάθεση για όλα αυτά τα δίποδα ζωντανά έμβια οντά που μας περιβάλουν  τους Αντρές εννοώ βρε τι νομίσατε …
Ναι γι Αυτούς θα μιλήσω με πολύ Αγάπη φυσικά για πάμε να το αναλύσουμε τους μεγαλώνει μια μητέρα υπερπροστατευτική μετά τους πιάνει στα χεριά της μια Γυναίκα  σύντροφος που γίνεται Δεκανίκι στη Ζωή τους δεν προλαβαίνουν να μεγαλώσουν να ενηλικιωθούν και βολεύονται με απλά πράγματα οι απαιτήσεις από τη ζωή τους είναι βασικές φαΐ και  φροντίδα Στοργικά  ως εδώ θα έλεγα !!Αντίστοιχα ένα σκυλάκι αυτές τις ανάγκες έχει ενώ μια Γάτα θηλύκια είναι πιο Αλήτρα Αλαζονική και ανεξάρτητη μπορεί και μονή της επιβιώνει γιατί η γάτα μπορεί να σε γράψει και στα @@ της αν δεν γουστάρει... οι Ανάγκες της είναι διαφορετικές , Ο σκύλος δεν είναι γάτα, άρα δεν είναι ανεξάρτητος. Όταν μένει μόνος του, πεισμώνει και στεναχωριέται. Θέλει την παρέα σου, ζει και αναπνέει για την παρουσία σου, αυτή είναι η ευτυχία του...
Γι αυτό και παρομοίωσα τους Αντρές με τους Σκύλους βολικά ως εδώ !!
 Ας δούμε σε κατηγορίες τα  αγαπημένα μας κατοικίδια .. 

1.Κατηγορία Σκυλάκια του καναπέ οι παραδομένοι εντελώς  σε κοιτάζουν λυπημένα και λιώνουν  όταν σε βλέπουν να γυρίζεις  σπίτι χαίρεται σαν να τους έχεις δώσει το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου, όταν του λες "πάμε βόλτα" φέρεται σαν να έχει τριπλό οργασμό, όταν είσαι χάλια, έρχεται και κάθεται στα πόδια σου και περιμένει αυτό το ένα χάδι είναι ευγνώμον με ενα κοκαλάκι που του πετάς δες τον πιστό, χαζοβιόλη, μπουνταλά, Γκούφη, Πλούτο, ραταπλαν.. 
2.κατηγορία τα Τσοπανόσκυλα φύλακες η κυνηγόσκυλα Έχουν ανάγκη από συνεχή και σοβαρή σωματική δραστηριότητα,  εργασιομανής  καλός φύλακας στην οικογένεια  ενώ αγαπούν πολύ τις περιπέτειες Δες.. τους άντρες να κυνηγούν γυναίκες τις οποίες δεν πρόκειται να παντρευτούν;Ο ίδιος λόγος που κάνει τα σκυλιά να τρέχουν πίσω από ένα αυτοκίνητο. Δεν πρόκειται ποτέ να το οδηγήσουν! Είναι οι πονηροί Μάγκες (Lady &Αλητής) Τη μέρα νοικοκύρης το βράδυ αμαρτωλός κυνηγά Ladies τα θέλουν όλα και τη (πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο)..
3.κατηγορία  τα πιστά σκυλάκια   οικογενειάρχες σπίτι δουλειά σπίτι και τούμπαλιν κάτι σαν τη Λάσο σαν το Hachiko πιστά αφοσιωμένα να σαπίσεις μαζί τους ως τα βαθιά γεράματα είναι ωραία αξεσουάρ να τα δείχνεις στους φίλους σου σαν πρότυπο οικογενειάρχη είναι γι αυτούς που λένε ‘Ναι στη σκυλίσια ζωή!
``Όχι δεν λέω ότι όλοι οι σκύλοι είναι ίδιοι φυσικά και υπάρχουν και εξαιρέσεις …Άντε να ξεκόψει από το κοπάδι Κανάς Σκύλος και να βγει Λύκος αυτός έχει μοίρα προδιαγραμμένη  ..Μοναχική Νομός ..
- Ερώτηση κρίσεως και τι γίνεται όταν ξυπνά κάποια στιγμή μέσα τους η αγρία φύση τους ότι έχει απομείνει με το πέρασμα του χρόνου  και ψάχνουν να βρουν  "ποιος είμαι που πάω τι κάνω και γιατί"εκεί αρχίζουν τα δύσκολα δυο είναι τα τινά ‘’η τα θάβεις γρήγορα στα μαύρα υπόγεια της ψυχής σου και συνεχίζεις τη βολεμένη σου ζωή η αφήνεις τη φύση μέσα σου να ξυπνήσει  και βαράς γροθιά στο κατεστημένο και προχωράς με οποίο κόστος και τίμημα ‘’
Φυσικά  δεν έχουμε όλοι μέσα μας το "Πιτ μπουλ" και σέβομαι και τις δυο επιλογές γιατί η ζωή μας είναι 20% αυτό που μας συμβαίνει και 80% το τι κάνουμε εμείς μ'αυτό, όσες επιλογές δεν τολμήσαμε ποτέ να υποστηρίξουμε.. Αυτές που δεν επιτρέπουμε ποτέ να έρθουν στο φως, αυτές που η μόνη ένδειξη ύπαρξης τους είναι μια μελαγχολική σκέψη στο παράθυρο χαζεύοντας την βροχή ή ένας κακός εφιάλτης που δεν μας άφησε να κοιμηθούμε καλά το βράδυ.   Για αυτές τις επιλογές μιλώ, Επιλογές που ίσως όμως να αποτελούσαν την υπέρβαση, γιατί κάποιες φορές το μυστικό της ζωής κρύβεται στα όρια που χρωστάς στον εαυτό σου να τα ξεπεράσεις ΤΟΛΜΗΣΤΕ Και τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Πιστεύω σε εσάς, πιστέψτε και εσείς γιατί ♥♥♥✔✔ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ♥♥♥✔✔Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝΕΜΟΣ 4u Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.