ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Γυναίκες Μόνες !~~


Πάντα θαύμαζα τις Γυναίκες που ζούσαν μονές του Ζήλευα τη δύναμη τους την ελευθέρια τον αέρα αυτοπεποίθησης η αύρα που πλανιεται γύρω τους" Μαγική' 'Ελευθερία' μια λέξη τόσο παρεξηγημένη !!! Ναι είναι μονες από Επιλογη ..
Γιατί η μοναξιά είναι το σχολειό της αυτογνωσίας. Και όπως λέει ο Λάο-Τσε: «Αν όλο τον κόσμο γνωρίσεις, γνώρισες πολλά. Αν γνωρίσεις τον εαυτό σου, τα έμαθες όλα».Αν και τις θεωρούσα λίγο απόλυτες και κυνικές είχα πολλές φορές αναρωτηθεί γιατί…ήταν Σκληρές ..τα σημάδια που αναγνώριζα ήταν ίδια απλά τα πρόσωπα άλλαζαν …

Το γέλιο τους έβγαινε δύσκολα καχύποπτες με τους ανθρώπους τυχαίο δε νομίζω ! σκληρές και απολυτες πρώτα με τον εαυτό τους και υστέρα από τους άλλους ..Αποπνέουν Δύναμη αληθινή ψεύτικη? Δύσκολα την διακρίνεις συνήθως φοράνε ένα μανδύα και δύσκολα επιτρέπει κάποιον να τον περάσει .Είναι το κρησφύγετο τους, η οιμυνες τους…επιλογή τους…Λογικό !

Απόμακρες από πεποίθηση δεν κυνηγούνε γαμπρούς με το ψαροντούφεκο και δεν ανοίγουν τα πόδια σαν απελπισμένες. αξιοθαύμαστες και –σχεδόν πάντα– πετυχημένες και αυτάρκεις…
Ναι είναι αυτές που Τα ζήτησαν όλα από τη ζωή τους αλλά τα πλήρωσαν με την ψυχή τους

Αφιερωμένο σε όλες τις φίλες μου...Μοναχικές και Μη !!~!

Σαράντης Αλιβιζάτος...ένας ωραίος τρελός!! Ποιητής, γυναικολάτρης, αιώνια ερωτευμένος μέσα από τους στίχους του! Δήμου Γλυκερία Τσανακλίδου υπέροχες κυρίες Βαρδής μελοποίηση αποτέλεσμα αναμενόμενο υπέροχο !!!
Οι πιο μεγάλες νύχτες
είναι αυτές που κλαις και δε σ' ακούν.
Θυμίζουνε γυναίκες,
μοναχικές γυναίκες που πονούν.


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured