ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Άρχισαν τα όργανα» και στον δήμο Ήλιδας!



Σε αναβρασμό βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Δήμου Ήλιδας και σήμερα (Τρίτη) το μεσημέρι έκαναν και πάλι κατάληψη στο Δημοτικό Μέγαρο.
Αιτία το μόλις πριν λίγες μέρες ψηφισμένο πολυνομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο όταν σε Δήμους υπάρχουν 10 και άνω υπάλληλοι Δ.Ε. οι οποίοι δεν έχουν προσληφθεί με τις διαδικασίες του ΑΣΕΠ τότε αυτόματα τίθενται και οι δέκα σε διαθεσιμότητα.
Αναβρασμός επικρατεί στον δήμο Ήλιδας, μετά την «ανεπίσημη» πληροφόρηση ότι δέκα υπάλληλοι έχουν διαγραφεί από το μητρώο υπαλλήλων του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ουσιαστικά ?βλέπουν? το δρόμο της διαθεσιμότητας
Αν και μέχρι χθες δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση προς το δήμο, μετά από πληροφορίες που διοχετεύτηκαν και αφού έγινε έλεγχος στο μητρώο των υπαλλήλων που είχαν απογραφεί στο Υπουργείο, τα δέκα ονόματα των υπαλλήλων του δήμου Ήλιδας είναι έκτος και κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με ονόματα υπαλλήλων άλλων δήμων.
Παρά το γεγονός ότι ο δήμος Ήλιδας δεν απέστειλε στο Υπουργείο λίστα με ονόματα υπαλλήλων για να τεθούν σε διαθεσιμότητα, όπως όλα δείχνουν ότι το Υπουργείο έδρασε αυτοβούλως, πιάνοντας «στον ύπνο» τους υπαλλήλους και τους αιρετούς, που έχουν αντιδράσει στο μέτρο της διαθεσιμότητας.
Με δεδομένο ότι δεν αποσταλεί κανένα επίσημο έγγραφο, οι υπάλληλοι είναι σε στάση αναμονής, ενώ η ΠΟΕ- ΟΤΑ έχει προχωρήσει από χθες σε απεργιακές κινητοποιήσεις, οι οποίες θα συνεχιστούν και σήμερα.


ANEMOΣ
 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured