ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ (PLACE IN YOUTH)






Κύριοι Αρχηγοί,

Κάποιοι είστε αμετανόητοι.


Κι αυτό γιατί... αντί να εκτιμήσετε που στην συγκεκριμένη περίπτωση 
Ο Τσιπρας  αφουγκράζεται σχεδόν όλους,τους  ψηφοφόρους του και μη,.. εσείς πάλι βρίσκεται κάτι να του χρεώσετε! Μα, το παιχνίδι με τους κανόνες σας είναι χαμένο. Γιατί κι αν θα τους τα έχωνε όπως ακριβώς ήθελε, πάλι θα βγαίνατε κόντρα.....Oh, don't forget...is being tested
Τι πράγμα είναι αυτό με εσάς. Έλεος.
Εσείς οι μεγαλύτεροι συνηθίσατε χρόνια στην υποτέλεια,ΠΧ μνημόνιο θέλει η Ευρώπη το ψηφίσατε δεν μας ρωτήσατε και δεν το διαβάσατε τι λέει ... 
κάντε μας την χάρη κι αφήστε τους νέους να αναλάβουν, έχετε αποτύχει. 
Για να μην πω στεγνά ότι είστε ΚΑΙ εσείς η αιτία της καταστροφής. ... 
Μα που είσασταν τα χρόνια της "ακμής" κι απολαμβάνατε την ζωούλα σας δίχως να αναρωτείστε το αυτονόητο Αφού "Δεν παράγουμε... πως ζούμε σαν βασιλιάδες;;;;"(Δεν αναρωτηθήκατε) η κάθε φορά λέγατε έλα μωρέ ας βγάλει ο επομένως τα κάστανα από τη φωτιά ..ας φάμε  τώρα..
Κάνε μου την χάρη σε παρακαλώ!



Η Βουλή θα πρέπει να δει το θέμα ωφελιμιστικά, για το καλό όλων μας. Είναι καλύτερα να έχεις τόσες χιλιάδες νέους στην ανεργία, οι οποίοι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους και δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, ζητώντας από τους εξηντάρηδες να γράψουν κάποια χρόνια παραπάνω στη σύνταξή τους; αγαπώ πολύ τον παππού μου και τη γιαγιά μου. Πιστεύω, όμως, πως πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε νέους πολίτες να αναλάβουν την εργατιά αυτού του τόπου και οι γέροι να εγκαταλείψουν τις εργασίες τους (εννοείται αυτοί που είναι μεγαλύτεροι των 60 ετών) χρειάζονται ενα Σύστημα υγείας με έμφαση στην πρόληψη και κυρίως με εύκολη πρόσβαση για τους ηλικιωμένους.

Οι ηλικιωμένοι, σήμερα, κάθε άλλο παρά απολαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει από την Πολιτεία. Τα «τιμημένα γηρατειά» δεν τιμώνται από το κράτος, δεν προστατεύονται από τις πρόνοιές του, δεν εξυπηρετούνται από τις υποδομές του.Για να μπορούν με ελπίδα να βλέπουν την επόμενη μέρα.

 Για να μην νοιώθουν ότι είναι βάρος στα παιδιά τους.
Για να μπορούν να ζουν!



 Πιστεύω πως οικειοθελώς οι ίδιοι πρέπει να πράξουν αυτό το πράγμα αν αγαπούν τα εγγόνια και τα παιδιά τους. Η λύση δεν είναι η αύξηση του ορίου αφυπηρέτησης, αλλά να δίνονται... μεγαλύτερες συντάξεις σε όσους αφυπηρετούν και να αποκοπούν λεφτά από τους βουλευτές, οι οποίοι υποτίθεται έπρεπε να νοιάζονται για το καλό του λαού τους. 
Είναι αδιανόητο σε μια ΕΛΛΑΔΑ, όπου οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και που υπάρχει όλη αυτή η κρίση, οι πολιτικοί να πληρώνονται με τόσα λεφτά και οι συντάξεις αυτών να είναι παχυλές. Πρέπει επιτέλους να βοηθιέται ο λαός. 
Η νέα γενιά είναι το μέλλον, ας προστατέψουμε το μέλλον του τόπου μας.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Συζητάνε δυο φίλοι:
- Γιάννη γιατί οι πολιτικοί δεν παραιτούνται όταν γεράσουν; Τι τη θέλουν την εξουσία γέροι άνθρωποι;
- Φαίνεται, λέει ο Γιάννης , ότι μετά τα εξήντα η εξουσία μπαίνει στην θέση του σεξ.
- Δηλαδή; ρωτάει ο Βασίλης.
- Ότι δεν μπορούν να κάνουν στην γυναίκα τους, το κάνουν στην χώρα!






ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured