ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πείτε αντίο στο κάπνισμα....













Λοιπόν, Πώς να κόψω το τσιγάρο ;

« Πώς να κόψω το τσιγάρο » - πρόκειται για μία από τις ερωτήσεις που όσο εύκολη και αν φαίνεται η απάντηση, στην ουσία όποιος το έχει δοκιμάσει γνωρίζει καλά το πόσο δύσκολο είναι να την υλοποιήσει για να κόψει το τσιγάρο.

Αρχικά, πάρτε λίγο κουράγιο διαβάζοντας τον οδηγό ενημέρωσης για τις θετικές επιδράσεις που θα δείτε στον οργανισμό σας όταν κόψετε το τσιγάρο.

 Επίσης, εάν οι συμβουλές αυτής τις σελίδας δεν σας είναι αρκετές, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό « Πώς να κόψετε το κάπνισμα ».
Σταματήστε να αναρωτιέστε « πώς να κόψω το τσιγάρο »
Δοκιμάστε κάθε εβδομάδα να κόβετε μόνο 10 με 15 τσιγάρα από το μέσο όρο τσιγάρων που καπνίσατε την προηγούμενη εβδομάδα.
Κάντε τα τσιγάρα σας όσο το δυνατόν περισσότερο απρόσιτα. Μην τα αφήνετε πάνω στο τραπέζι ή στο γραφείο σας. Θα σας βοηθήσει αρκετά να κόψετε το τσιγάρο.
Κάθε φορά που σας περνάει από το μυαλό η σκέψη πως δεν μπορείτε να τα καταφέρετε, βάλτε πείσμα και πείτε «Θέλω να κόψω το τσιγάρο - ξέρω πώς να κόψω το τσιγάρο – μπορώ να κόψω το τσιγάρο!»
Μην αγοράζετε τα πακέτα δύο-δύο. Είναι καλύτερο να σας προκαλεί ενόχληση το ότι πρέπει να βγείτε έξω για να αγοράσετε πακέτο με τσιγάρα.
Βρείτε κάποιο υποκατάστατο....
Διαβάστε περισσότερες απαντήσεις στην ερώτηση « Πώς να κόψω το τσιγάρο » κάνοντας κλικ εδώ:

Πώς να κόψω το κάπνισμα;

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured