ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η ΥΓΕΙΑ.."ΚΑΠΟΥΤ"




Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Έχετε βγάλει άκρη με τον νέο οργανισμό υγείας ?ΕΟΠΙ
Εγώ δεν έχω καταλάβει και πολλά, η χαζή ξανθιά........

Αλίμονο μας αν αρρωστήσουμε ....
Οι γιατροί στην Ελλάδα έχουν την καλύτερη εκπαίδευση.. 
(αλλά όχι την καλύτερη συνείδηση). 

Τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν τεράστιες ελλείψεις προσωπικού, φαρμάκων, υλικών ... Υπάρχουν ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και στα πιο απλά υλικά, όπως γάζες, καθετήρες, χειρουργικές μπλούζες, ενώ χιλιάδες γιατροί παραμένουν απλήρωτοι για τις υπερωρίες και τις εφημερίες τους. 
 Φταίει η κυβέρνηση, φταίνε οι προμηθευτές, ποιο είναι το ποσοστό ευθύνης του καθενός; 
Ποιος πρέπει να ντρέπεται πιο πολύ - αν και υπάρχουν κάποιοι που δεν ντρέπονται  καθόλου…
Χαίρε Λοβέρδο... οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν 
Δες το θέμα των μεταναστών που σε έπιασε ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές ...
ο πόνος για τις πόρνες.Οι μετανάστες είναι άνθρωποι που ζητώντας μια καλύτερη τύχη, ήρθαν στη χώρα μας. Δεν ευθύνονται αυτοί για το γεγονός ότι δεν μπορούμε (και ούτε θέλουμε) να τους δεχτούμε όλους. 
Εάν ήμασταν χώρα με νόμους (που να εφαρμόζονται ) και κανόνες (οι οποίοι να γίνονται σεβαστοί) θα υπήρχε έλεγχος στις εισόδους της χώρας και όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις ή είναι επιπλέον του αριθμού που θα αντέχει η χώρα  να δεχτοί, θα γύριζαν επιτόπου πίσω στην πατρίδα τους. 
Εδώ όμως είμαστε Μπότε σκύλοι αλέστε (σίγουρα οι σκύλοι δεν φταίνε για αυτό) και αντί να τους στέλνουμε πίσω άμεσα, τους κρατάμε και τους ταΐζουμε, τους περιθάλπομαι κλπ (τους πλεονάζοντες επαναλαμβάνω και αυτούς που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θα έπρεπε να είχαμε θέσει). 
Μετανάστες γίνονται δεκτοί σε όλες τις χώρες του κόσμου, αυτό που ξεχωρίζει τις ευνομούμενες κοινωνίες από τις τριτοκοσμικές (εμάς δηλαδή) είναι οι προϋποθέσεις με τις οποίες οι μετανάστες γίνονται δεκτοί. 
Είναι γνωστό ότι πολλοί Πακιστάνοι  πάσχουν από ελονοσία και πολλοί Αφρικανοί από aids. Όχι μόνο κινδυνεύει ο ελληνικός λαός από όλες αυτές τις μεταδοτικές ασθένειες, αλλά και το κόστος δωρεάν παροχής ιατρικής περίθαλψης σε λαθρομετανάστες είναι τεράστιο για τον Έλληνα φορολογούμενο. 

Θα παρακαλάμε να μην αρρωστήσουμε.... Θα πεθαίνουμε αβοήθητοι....
Ξαναεμφανίζονται αρρώστιες τις οποίες είχαμε χρόνια να τις ακούσουμε....
Σε όποια χώρα έχει πάει το ΔΝΤ οι πρώτες δαπάνες που κόβει είναι στην Παιδεία και στην Υγεία.


Για την κατάντια της δημόσιας υγείας ευθύνονται κυρίως οι κορυφές των κλινικών, οι οποίες αντικατέστησαν το φακελάκι με προμήθειες από κάθε αναλώσιμο υλικό που αφορά την ειδικότητά τους. Εύκολα αποδεικνύεται το ύψος και η έκταση της διαφθοράς από "επιστήμονες" που έδωσαν όρκο στον Ιπποκράτη, ανοίγοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 


 ΌΧΙ σε βάρος της υγείας ασθενών και ειδικά των πιο ευπαθών ομάδων, όπως καρκινοπαθών, νεφροπαθών κ.λπ. Γνωρίζει ο κ. υπουργός ή όποιος αρμόδιος, ότι τους τελευταίους μήνες δημιουργούνται συνεχώς τεχνητές ελλείψεις σε σκευάσματα χημειοθεραπειών (και αναφέρω αυτά, λόγω άμεσης εμπειρίας). Και στην πλάτη των ασθενών παίζονται παιγνίδια, μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών, διοικήσεων νοσοκομείων, ΙΚΑ, φαρμακείων, με κίνδυνο διακοπής της θεραπείας ή διαφοροποίησης της κατά την εξέλιξη της. 
Αναφέρομαι σε ένα από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με την επιχειρούμενη "εξυγίανση" των οικονομικών, που "βλάπτει όμως σοβαρά την υγεία" αυτών που έχουν ανάγκη. 


Σε περίπου 20 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι ετήσιες δαπάνες για την υγεία στη χώρα μας.

Από αυτά, 8 δισεκατομμύρια ευρώ (ποσοστό 40%) διαθέτουν οι Έλληνες από την τσέπη τους παρά το δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας. Το ποσοστό αυτό μας κατατάσσει σε μια από τις υψηλότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικές δαπάνες υγείας. 
Λοιπόν έχουμε  μια..
Ανύπαρκτη n ιατρική περίθαλψη στην Ελλάδα του Μνημονίου



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured