ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

















Το γκραφίτι είναι μια πολύ παρεξηγημένη μορφή τέχνης, ιδιαίτερα στη χώρα μας, και θα ήταν πολύ έξυπνη ιδέα από μέρους των δήμων και τοπικών οργανώσεων να παραχωρήσουν μερικούς άσχημους τοίχους σε αυτά τα εμπνευσμένα άτομα για να βάλουν λίγο χρώμα στη γκρίζα μας ζωή. 
Υπάρχουν μερικά αριστουργήματα εκεί έξω... 
Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι καλλιτέχνες του δρόμου
 Άτομα που μέσα από ζωγραφιές στέλνουν τα δικά τους μηνύματα εκφράζοντας τον ψυχικό τους κόσμο μέσα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Τα γκράφιτι έχουν καθιερωθεί πλέον στην εποχή μας αποτελώντας ένα μοντέρνο και όμορφο τρόπο έκφρασης ιδεών και συναισθημάτων. 
Στη συνέχεια ακολουθούν φωτογραφίες "έκφρασης ιδεών' και που πραγματικά αξίζει κανείς να τις παρατηρήσει, να προβληματιστεί και να κάνει τον δικό του προσωπικό συλλογισμό..Η Street Art αναπτύσσεται σε δημόσιους χώρους και περιλαμβάνει μια ποικιλία μορφών και τεχνικών. Τα wheat pasting, sticker bombing, stencil graffiti, poster art, οι υπαίθριες προβολές και εγκαταστάσεις, η χρήση μικτών τεχνικών, η παραποίηση οδικών σημάτων κ.α. περιλαμβάνονται σε αυτό που ονομάζουμε με μια λέξη σήμερα, street art. 
Το Graffiti είναι σίγουρα ο μεγάλος εκπρόσωπος της Street Art.
Τέχνη από οργή:



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured