ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΗΛΙΟΣ{γερμανους} ΘΑΛΑΣΣΑ{αμερικανους} Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ









΄




΄ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
ΗΛΙΟΣ΄΄...Γερμανική Ιδέα.
Και ο Ηλιος της Ελλάδας δώθηκε στους Γερμανούς!
ανακοινώθηκε  νομοσχέδιο για το πρόγραμμα ΄΄Ηλιος΄΄. 200.000 τ.μ θα γεμίσουν με πανελ ηλιακής ενέργειας.
Την άδεια θα την δίνουν οι Δήμοι οπου τους αφορά....
και θα διεκπαιρεώνεται μέσα σε 10 μέρες!Αυτό είναι ταχύτητα!!!! Σκοπός του προγράμματος-το οποίο τονίστηκε πως ήταν ιδέα της Γερμανίας- είναι η Ελλάδα να παράγει ρεύμα αρκετό.
 Για καθε ημέρα με φοβερή ζέστη αλλά να το ΠΟΥΛΆΕΙ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ με στόχο σε 15 !!!! ΧΡΟΝΙΑ να έχουμε εξοφλήσει κάποια χρήματα!!!
Δηλαδή θα παράγουν ρευμα μέσα στην Ελλάδα διάφορες επιχειρήσεις και ίδιώτες 
και θα πηγαίνει αλλού!!!
Και αυτό που νοιάζει τους κυνηγούς είναι το πού και πόσες εκτάσεις θα δεσμευτούν για να γίνουν ηλιοπάρκα αρα θα απαγορευτούν για τους ελληνες .... τελικά....
Μας ξεβράκωσαν τελείως και μεις θα κοιτάμε πάλι απο μακρυά.
ΠΩΛΗΤΑΙ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ {ΦΩΣ-ΝΕΡΟ-..}
Ο Ήλιος στους γερμανούς, η Θάλασσα στους Αμερικανούς.
 Η μοιρασιά για τα βασικά αγαθά που μπορεί να «εξάγει» η Ελλάδα έχει γίνει. Οι δανειστές (πρωτίστως ευρωπαίοι) έχουν καταλήξει το ακριβώς θέλουν από την Ελλάδα ως αντάλλαγμα για τα δάνεια. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ενδιαφέρουν τους ευρωπαίους, κυρίως του γερμανούς, οι κλασσικές πρώτες ύλες –πετρέλαιο και φυσικό αέριο- τους αμερικανούς.
Οι αμερικανοί πέρυσι – με το που μπήκε η Ελλάδα στις δανειακές συμφωνίες- εξέφρασαν ευθέως και χωρίς περιστροφές, το ενδιαφέρον τους για τον υποθαλάσσιο πλούτο της Ελλάδας. 
Στο Αιγαίο υπολογίζουν ότι τα κοιτάσματα (πετρέλαιο-φυσικό αέριο) αγγίζουν τα 9 τρις δολάρια. Βλέπουν μάλιστα ότι το 60% των κοιτασμάτων θα αξιοποιηθούν από τις ΗΠΑ δηλαδή από αμερικανικές εταιρίες. Και δεν υπάρχει πιο σαφές δημόσιο αγαθό από τον αέρα, τον ήλιο, το νερό και τις πρώτες ύλες. Η ακριβής διατύπωση του άρθρου 13 είναι η εξής: 
«Greece commits future cash flows from project Helios or other privatisation revenue in excess
 of those already included in the adjustment programme to further reduce indebtedness of the Hellenic Republic by up to 15 billion euros with the aim of restoring the lending capacity of the EFSF».   Πρέπει να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα; Πρέπει να αξιοποιηθούν οι πρώτες ύλες και τα δημόσια αγαθά της χώρας;
Αυτά μοιράζουν για να …εξασφαλίσουν τα λεφτά τους, δυστυχώς με την συμμετοχή ελλήνων.
Και ποιος θα αγοράζει το ρεύμα; Η Γερμανία!
Ποιος θα πουλά το ρεύμα; Η Γερμανία!
Ποίου οι εταιρείες θα ωφεληθούν από την κατασκευή του έργου; Οι γερμανικές!
Πόση ποσότητα ρεύματος θα απορροφάται από την διψασμένη ενεργειακά τοπική αγορά;
 Ούτε μισό watt!

 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ  ΓΕΓΟΝΟΣ
ΑΝΈΚΔΟΤΟ  
Κάτοικοι τριών γερμανικών πόλεων είδαν περίεργες παγωμένες μπάλες να προσγειώνονται στα σπίτια τους. Δεν ήταν χιόνι αλλά κάτι άλλο. Η απάντηση είναι απλή. Σχεδόν απλοϊκή θα έλεγε κανείς: ήταν περιττώματα που για ένα (ανεξήγητο ακόμα) λόγο έπεσαν από κάποιο αεροπλάνο. [ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ}
Οι τρεις πόλεις που... στοχοποιήθηκαν βρίσκονται σε Βαυαρία, Βάτη-Βυττεμβέργη και Σαξονία.
Για καλή τύχη των ενοίκων, οι βρωμερές μπάλες από τον ουρανό, προσγειώθηκαν στη σκεπή ενός σπιτιού και στους κήπους άλλων δυο.
Ένα παγωμένο κομμάτι ούρων, 1,5 κιλού έπεσε στον κήπο του σπιτιού μιας οικογένειας στη Βατή-Βυττεμβέργη, ενώ 2 κιλά παγωμένων περιττωμάτων κατέληξαν στον κήπο ενός 59χρονου στη Νυρεμβέργη. Η τρίτη... μπάλα έπεσε στη σκεπή σπιτιού στην πόλη Ρόντερσντορφ της Σαξονίας.
«Χαλάρωνα στο σαλόνι μου και ξαφνικά άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο» είπε ο 59χρονος στη Bild.
Συνήθως, τα αεροσκάφη αδειάζουν τις τουαλέτες τους αφού προσγειωθούν. Το συμπέρασμα είναι ότι το... ατύχημα στις τρεις γερμανικές πόλεις είναι αποτέλεσμα κάποιας διαρροής.
Τυχαίο δεν νομίζω..
Απλή, λογική, εξήγηση δηλαδή. Το γιατί  οι μπάλες έπεσαν στη Γερμανία ?
είναι άλλο ερώτημα. Που μάλλον δε θα βρει απάντηση...

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured