ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΤΟ "ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗ" ? ?



Όλες και όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε αναρωτηθεί αν όντος έχουμε αυτόν τον λεγόμενο μαλακομαγνήτη… Άραγε υπάρχει?..
Ξεκινώντας με μία απλή γνωριμία ενός καθ’ όλα ‘’νοστιμούλη’’ άντρα ή μίας γκ***αρας (συγχωρείστε τα γαλλικά μου… αλλά πρέπει να είμαστε ακριβείς στους όρους) που στην πορεία εμφανίζει τα απίστευτα κουσούρια και συνεχίζοντας με βλαστημίες στην τύχη τη μαύρη και τα συναφή, ο μαλακομαγνήτης παρέχει μία καλοδεχούμενη κάλυψη των ανασφαλειών και των λαθών μας. Προσωπική μου άποψη?!
ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ Ο Γ@Μ%*Σ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΡΙΑ ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΤΟ ΛΕΜΕ..ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΟΜΑΓΝΗΤΗΣ.. ?
Όταν αντιληφθεί κάποιος/α ότι έχει μαλακομαγνήτη, βάζει μπροστά ένα άλλο εξάρτημα που το λένε "μαλακοσυναγερμο", τα πόδια στην πλάτη και τρέχει.
Από την πρώτη φορά που βγαίνεις με κάποιον. Εφόσον έχεις προηγούμενη εμπειρία μαλάκα, λογικά έπρεπε να αρχίσει να σφυρίζει ο μαλακοσυναγερμός με την πρώτη μαλακία που θα πει. Είτε αναφερθεί η πρώην, είτε κόβει κίνηση γύρω τι για τις διαθέσιμες γκόμενες, είτε αναφέρεται πάνω από τρεις φορές η μαμά του.. πες ότι πετάγεσαι στο περίπτερο, και άλλαξε αριθμό τηλεφώνου.
Κορίτσια έχω να σας πω..., αν αναζητάς το καλό σύντροφο με κριτήριο τον τύπο του αμαξιού που οδηγεί, θα την πατάς συνέχεια. Αν έχουν πέσει στο δρόμο σου πάνω από 3 μαλάκες στη σειρά πρέπει να επανεξετάσεις όχι μόνο τα κριτήριά σου αλλά το ένστικτό σου.
Λάθη πάντα κάνουμε (καλώς ή κακώς), αλλά δεν τα επαναλαμβάνουμε, γιατί το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", άντε και "τρις" σου λέω εγώ. 

Οι περιπτώσεις εκείνων που πέτυχαν τον/την τέλειο/α σύντροφο είναι   μετρημένες (και οι περισσότερες εξ αυτών στις ταινίες και στα μυθιστορήματα τύπου Άρλεκιν). Το αστείο είναι ότι πολλές φορές τραβάμε κοντά μας μια χαρά ανθρώπους, που στην συνέχεια προβιβάζουμε σε μαλάκες, ακριβώς επειδή δεν μπορούν να συντονιστούν με τη δική μας ανεπάρκεια να προσδιορίσουμε ποιοί είμαστε και τι ζητάμε. Κυρίως από τον εαυτό μας.....
Όταν δεν μας κάνει αυτό που είμαστε και έρχεται ο άλλος να μας δίξει έναν δρόμο, φυσικό είναι να τρομάξουμε με την αλλαγή που έρχεται και την ευθύνη που αυτή συνεπάγεται.
Τότε λέμε “α τον μαλάκα” και ψάχνουμε την επόμενη κρεμάστρα για τα κόμπλεξ μας. Δυστυχώς. 

             By the way........

 Δεν υπάρχουν ούτε μαλακομαγνήτες ούτε τίποτα τέτοιο περίεργο! ΕΜΕΙΣ κάνουμε τις επιλογές μας ανάλογα με τα προσωπικά μας κριτήρια και αν οι επιλογές αυτές αποδεικνύονται λάθος, τότε την ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη την έχουμε ΕΜΕΙΣ!!!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured