ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα!



Η κατάσταση της οικονομίας είναι τραγική...Δεν υπάρχει δουλειά πουθενά.
Η χώρα καταδυναστεύεται από τις ίδιες οικονομικές δυνάμεις που την ξεζούμισαν μέχρι τώρα και την έφεραν ως εδώ.
Η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα στο χτύπημα της κρατικής διαφθοράς και της διπαλοκής που συνεχίζει να απορροφά τους ελάχιστους πόρους που μπορεί να διαθέσει το κράτος για ανάπτυξη.
Δέστε τι έγινε με την ΔΕΗ.
Ανέβασαν τόσο πολύ το ρεύμα για να εξυπηρετήσουν εταιρείες ΑΠΕ και άλλα και σήμερα η βιομηχανία δίκαια διαμαρτύρεται ότι δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική εξαιτίας των απίστευτων αυξήσεων και ο Ζερβός στηριζόμενος από ποιους άραγε είναι στην θέση του
Το ίδιο συμβαίνει με την επένδυση χρυσού στην Χαλκιδική όπου χαρίστηκε σε γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία από την προηγούμενη κυβέρνηση χωρίς το κράτος να βγάζει τα κέρδη που πρέπει.Στην Χαλκιδική δεν είναι μόνο ο χρυσός..υπάρχει μεγάλο κοίτασμα χαλκού το οποίο είναι επιφανειακό. Ξέρετε τι γίνεται με τον χαλκό και τις κλοπές χάλκινων εξαρτημάτων. Ο χαλκός αυτός βρίσκεται στην έκταση που αγοράστηκε από την εταιρεία.
Η πραγματικότητα είναι σκληρή, ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση απλά παρατείνει την διαδικασία της ασφυξίας
Μια προσφορά υπάρχει μεγάλη των Ρώσων για την Δεπα και η κυβέρνηση δεν ξέρει τι να κάνει και είναι πελαγωμένη.
Με ανεργία στο 35% και οι πολλές απολύσεις από τις επιχειρήσεις να είναι μπροστά δεν πας πουθενά.Η ανεργία θα αυξηθεί και δεν θα μειωθεί. Θα φτάσει το 40% (γνώμη μου είναι και την λέω ευθαρσώς). Ακόμη και όσοι εργάζονται και πληρώνονται δεν θα μπορούν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους (γι’ αυτό θα αυξηθεί η ανεργία, λόγω συνεχούς κατάρρευσης της κατανάλωσης). Η ανεργία θα γκρεμίσει την κυβέρνηση αλλά και όποιον επιχειρήσει να την αντικαταστήσει (μέσα από εκλογές βέβαια) εφαρμόζοντας την ίδια ή παρόμοια πολιτική.
Το οικονομικό πρόγραμμα σίγουρα δεν βγαίνει.
Το θέμα είναι ότι ως κυβέρνηση δεν έχεις κάνει τίποτα σε επίπεδο ριζικών θεσμικών αλλαγών γιατί δεν έχεις το κουράγιο να πάρεις τις θεσμικές αλλαγές που απαιτούνται
Εάν έχεις υπουργούς όπως τους περιγράφεις σε τόσο κρίσιμη εποχή και δεν τους έχεις ήδη αποκεφαλίσει τότε κάνεις φοβερό λάθος.Μια λύση έχει ο Σαμαράς.η προσπαθεί να καθαρίσει το πεδίο και ας τον φάνε ή θα τον φάει η σκληρή πραγματικότητα και το ζοφερό μέλλον.
Λα ου Λα ου όπως το πάει δεν έχει καμία τύχη.
Ο Σαμαράς θυμίζει Καραμανλή που συνεχώς προσπαθούσε να αγοράσει επικοινωνιακά χρόνο και να μεταθέσει τις κρίσιμες αποφάσεις για αργότερα.
Στο τέλος κατέρρευσε υπό το βάρος της πραγματικότητας.
Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο Μεταρρυθμίσεις ή Διατήρηση του Παλαιού Συστήματος Η κοινωνία ξυπνά και απαιτεί ξεκάθαρες λύσεις και σταθερή προοπτική μέλλοντος. Η ώρα για τους Πολιτικούς που θέλουν να ηγεμονεύσουν στο μέλλον έχει φτάσει. Πρέπει να απαντήσουν καθαρά και πειστικά σε αυτό το καινούριο κρίσιμο δίλημμα. Αν περιμένουν να το απαντήσει η πλειοψηφία της κοινωνίας ώστε να ακολουθήσουν εκ του ασφαλούς, δεν κάνουν για ηγέτες και θα πρέπει να μείνουν στην άκρη. 
Τέτοιους ηγέτες δεν τους χρειάζεται κανείς!
 Ή μπροστά να κινηθούμε ή πίσω. Αν μείνουμε ακίνητοι είμαστε χαμένοι!

ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured