ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ 'ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"





ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ  για λίγο ....... 
   
Η εξουσία διαφθείρει
Η εξουσία είναι εθιστική

Η Εξουσία τρελαίνει τον άνθρωπο 
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ


Το να μπορείς να αντιστέκεσαι στις σειρήνες της εξουσίας δεν είναι εύκολο πράγμα, όταν είσαι πάνω στο άλογο. Χρειάζεται σθένος και αυτοπεποίθηση. Πάνω απ’ όλα να είσαι συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου και την εξουσία την ίδια.

 Να ξέρεις ποιος είσαι και πώς θέλεις να καταγραφείς. 
Να είναι η εξουσία όχημα για να εφαρμόσεις τα πιστεύω σου. Να μην είναι λάφυρο για κάτι που έκανες πριν, ούτε διαβατήριο για να το παίζεις κάποιος.Η εξουσία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα της πολιτείας που είναι φορείς εξουσίας (κυβέρνηση, βουλή Δήμος κ.ο.κ.) πρέπει να υπηρετούν και να προασπίζουν τα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας, και όχι  π.χ. κάποιων μόνο τμημάτων της .

πάνω από όλα εξουσία σημαίνει να είσαι δίκαιος με τους δημότες με τον κόσμο που σε επέλεξαν να κάτσεις σε αυτή τη Γ...μενη καρέκλα που σε πληρώνω κι από πανό σαν μ..κας  να ασκείς  νόμιμα την εξουσία.
Είναι απίστευτο το πως οι «επαναστάτες» και αντιεξουσιαστές του χθες, μετατρέπονται κάθε φορά στους χειρότερους φορείς εξουσίας, όταν την αναλάβουν. 
χτύπησα την πόρτα ενος δημάρχου{πρώτη φορά στη ζωή μου}
κρατώντας ενα νόμο στο χέρι και ζητούσα το δίκιο μου να βρω  αλλά μετά κατάλαβα ότι ο νόμος εξαρτάται αν είσαι ψηφοφόρος και αυλικός ισχύει αν όχι  σε βάζει στο παραθυράκι....που πάω.... ο καραμητρος στην ελλαδα ΖΩ.
για ποια δικαιοσύνη μιλάω οταν ένα ολόκληρο κράτος ειναι διεφθαρμένο τα πρότυπα ειναι σάπια και σαθρά στην ελλαδα 2012 
[εγώ τον έβαλα σε αυτή τη καρέκλα δεν την έφερε από το σπίτι του] 

Λοιπόν αυτοί  στο φανερό νόμο  έχουν και έναν άλλο που είναι  {παραθυράκι}και ο ένας αναιρεί τον άλλο  γι αυτό  οι αυλικοί και κόλακες γύρω τους πρέπει να είναι LAMOGIA  γιατί έτσι υποστηρίζονται και κολακεύουν την υπεροχή τους .
Η εξουσία δεν διαφθείρει τους ανθρώπους, οι άνθρωποι διαφθείρουν την εξουσία. ...ΦΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.
 Δικαιοσύνη; Θα βρω   στον άλλο κόσμο. Σ’ αυτή τη ζωή έχουμε μόνο νόμους.
«Τρία πράγματα πρέπει να θυμάται κανείς όταν βρίσκεται στην εξουσία: Ότι κυβερνάει ανθρώπους, ότι πρέπει να διαχειρίζεται την εξουσία σύμφωνα με το νόμο και ότι δεν θα κυβερνάει αιώνια.»
Να το θυμάσαι  φίλε  ΔΗΜΑΡΧΕ.

«Από την εξουσία να φεύγεις όχι πιο πλούσιος, αλλά πιο δοξασμένος, γιατί ο έπαινος του λαού είναι καλύτερος από πολλά χρήματα.»Ισοκράτης

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured