ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

                                     Booty_Bounce_by_deviousbeats
Αδυνάτισμα και σύσφιξη

Είναι εκείνοι οι δύο πόντοι στη μεζούρα που σε απομακρύνουν από το τζην των ονείρων σου, ή από το περσινό αγαπημένο σου φόρεμα. Είναι το τοπικό πάχος και η χαλάρωση που δε σε αφήνουν να χαρείς ακόμα και τα κιλά που έχεις χάσει. Μη χάνεις όμως το χαμόγελό σου, αφού μπορείς να αποκτήσεις τη γραμμή που θέλεις. Τώρα έχεις την άσκηση που βλέπεις στη foto.

Πραγματικά δεν υπάρχει κρέμα που να βοηθάει,
 τζάμπα θα χαλάσεις τα χρήματα σου...........
Όχι αγάπη μου.Τσάμπα τα΄δωσες.Οι κρέμες αδύνατίσματος ΔΕΝ αδυνατίζουν!!! Είναι αδύνατον η κρέμα να περάσει επιδερμίδα, δέρμα, χόριο και να φτάσει στα λιποκύτταρα (απλή επίδειξη γνώσεων). Αν το έκανε θα το έκαναν και τα μικρόβια και θα πεθαίναμε. Αυτό ισχύει ΜΟΝΟ στην περίπτωση που η κρέμα προκαλεί θερμότητα αλλά μετά χρειάζεσαι αγγειολόγο και σύσφιξη. Γάμησέ τα.

Όχι αγάπη μου.Η κυταρίτιδα δεν είναι στην επιδερμίδα. Αυτό το αντιαισθητικό που βλέπεις στον κώλο σου είναι η αντανάκλαση του λιπώδη ιστού που έχει γίνει ταραμάς. Εκεί πρέπει να επέμβεις.Δηλαδή να το ράψεις.

Όχι αγάπη μου. Η γυμναστική θα φέρει υπεραιμία και θα στείλει πιό πολύ αίμα στην περιοχή που τα αγγεία σου είναι βουλωμένα.

Όχι αγάπη μου. Το μασάζ θα σου κρεμάσει το δέρμα γιατί στα τριάντα άμα σπάσουν οι κολλαγόνες και ελαστίνες ίνες 
( οι μασέρ ισχυρίζονται ότι αν κάνεις μελανιές έπιασε το μασάζ)
 ΑΡΓΟΥΝΕ να ξαναδημιουργηθούνε οι ελαστινες ίνες Άπλα  πρέπει να συμφιλιωθείς με το σώμα σου και να το αγαπήσεις. είναι απλά η φθορά  του χρόνου....

1234439014 slow motion spank Things that bounce Thursday (12 GIFS)

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured