ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ...

                              


Θα έχει πολύ γέλιο πάντως αν δούμε καμιά 1000άρα ρασοφόρους με πανό, θυμιατήρια και τα συναφή να ψάλλουν την Υπερμάχω έχοντας κλείσει την Πανεσπιστημίου
Χωρίς να τα έχω καλά με την εκκλησία,κατάλαβα πλέον ένα πράγμα.Αν θέλεις να παραμείνει η γη και η περιουσία σου σε ελληνικά χέρια,γράψε ένα μέρος αυτής στην εκκλησία.Είναι ο μόνος θεματοφύλακας

Σε όποια άλλα χέρια παει,κινδυνεύει να ξεπουληθεί.βλέπω οτι πολύς κόσμος έχει στραφεί στην εκκλησία για την επιβίωση του.Τουλάχιστον η ΕΠΊΣΗΜΗ εκκλησία δεν θα ξεπουλήσει τη περιουσία
H "επίσημη εκκλησία" είναι μεγαλοεπιχείρηση. Αν θέλεις να παραμείνει η γη και η περιουσία σου σε ελληνικά χέρια,γράψε ενα μέρος αυτής στην εκκλησία, δεν κινδυνεύει η προσωπική περιουσία του καθενός. .


 Να γράψουμε στην εκκλησία τον Παρθενώνα και το Λευκό Πύργο; Γιατί, ένα οικοπεδάκι που έχω, σκέφτομαι να το γράψω στο παιδί μου.Αν γράψεις κάτι στην εκκλησία δεν θα μείνει σε Ελληνικά χέρια θα μείνει άπλα στα χερια της εκκλησίας.
Η όποια είναι ο μόνος οργανισμός που δεν προσφέρει τίποτα στο κράτος και στους πολίτες του άλλα ταυτόχρονα θέλει να τραγανίζει όσα 
μπορεί.Εγώ  θα τη δώσω την περιουσία μου στην Εκκλησία...
Μισό λεπτό να την αποτιμήσω (*βγάζω πορτοφόλι*) λοιπόν έχω 27 ευρώ και 50 λεπτά στην τσέπη και κατι καρτες ..SEA SMILES CARD .
και μια συλλογή κάρτες MTG που τις κόβω γύρω στο 50αρικο. Θα τις πάω αύριο στην ενορία της γειτονιάς μου.Με αυτά τα μέτρα,ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας ,θα γίνει δημόσια.
Πράγματι θα ήμουν πολύ πιο ήσυχη ότι θα παραμείνει ελληνικός,αν γράφαμε το Παρθενώνα στην εκκλησία.



Τέλος, έχουνε  ένα παραπάνω λόγο να είναι  τσαντισμένοι οι παπάδες. 
Με τα νέα μέτρα, τα γερόντια μας, πεθαίνουν και δεν αφήνουν περιουσίες στην εκκλησία. Τους τα αρπάζει όλα το κράτος πριν προλάβουν αυτοί.  
Άλλωστε τώρα όλα τα σπίτια πήραν πίσω τους γέρους από τα γηροκομεία χρειάζονται τη σύνταξη
Στα δε γηροκομεία της εκκλησίας που τα ανοίξανε προκειμένου, οι γέροντες να απεκδύονται των υπαρχόντων τους πριν αναχωρήσουν από το μάταιο τούτο κόσμο, φτάνουν πλέον άποροι και άκακοι γέροντες που δεν έχουν τίποτα ως αμαρτία να τους συγχωρήσουμε και ενοχλούν το έργο τους. 
Όσον  αφορά για τα παιδιά, ένα  μέρος της περιούσιας .
Και αυτό θα το κανείς  κυρίως για τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου,που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει......
Αν γίνει κάτι, όπως δείχνουν τα πράγματα,{κάτι θα γίνει} μετά τις εκλογές
 μόνο στην εκκλησιά μπορούν να στραφούν για επιβίωση.


 Μεγάλο μέρος της ΔΗΜΟΣΙΑΣ περιουσίας θα γίνει ιδιωτικό. Τώρα, αν θα το αγοράσει για ένα κομμάτι ψωμί ένας Έλληνας μεγαλοκαρχαρίας ή ένας Γερμανός, μικρή σημασία έχει. Και των δύο τα «χρήματα» (λέμε τώρα) βρίσκονται στην Ελβετία.
Λοιπόν  ήρθε η ώρα....
Η εκκλησία είναι γωνιακό μαγαζί.Και ήρθε η ώρα να βάλει ταμειακή.
Όπως το κάναμε όλοι πριν χρόνια, έτσι θα το κάνει κι αυτή.



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured