ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΓΡΑΨΤΑ ΣΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ


​Δύσκολα τα βγάζουν πέρα όλο και περισσότεροι καταναλωτές ακόμη και για τα απαραίτητα. Προκειμένου οι καταστηματάρχες να μην χάσουν την πελατεία τους, τα τεφτέρια έχουν πια την τιμητική τους, ακόμη και στα περίπτερα… πολλοί είναι εκείνοι όμως που δεν επιστρέφουν ποτέ για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους. Η φράση
 «Γράφτα και θα περάσω να σε πληρώσω» 
έχει γίνει πλέον πιο επίκαιρη από ποτέ. Η κρίση έβγαλε από το χρονοντούλαπο το «βερεσέ» και τα τεφτέρια του μανάβη, του μπακάλη, του χασάπη και του φούρναρη γέμισαν από χρωστούμενα καταναλωτών που η κρίση δεν τους έχει αφήσει ούτε cent στην τσέπη. 
Γράψτα στο Λογαριασμό Μου - {ελληνας καταναλωτής άνεργος}  ...
Ή καλύτερα βάλ' τα στην κάρτα. Μαζί με το iPod, το Bluetooth κινητό, τα παπούτσια των 300 ευρώ και το ταξίδι στο Παρίσι. με τι θα τα πληρώσεις τώρα..?
Απελπισία στην αγορά - ''Αφραγκοι οι καταναλωτέςΔεν συγκινούνται ούτε και με εκπτώσεις 70% γιατί πολύ απλά δεν έχουμε ....

Στην πλειονότητά τους οι επαγγελματίες βοηθούν τους πελάτες τους, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορούν να αγοράσουν τα απαραίτητα για το οικογενειακό τραπέζι, έστω και αν γνωρίζουν ότι δεν θα πάρουν πίσω το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους. Μπορεί τα τεφτέρια να έχουν γεμίσει με χρωστούμενα, όμως οι έμποροι δεν βαρυγκωμούν, καθώς γνωρίζουν ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα κρατήσουν τους πελάτες τους. Ανάμεσα στους πελάτες υπάρχουν οι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους και με το που θα πληρωθούν τρέχουν να εξοφλήσουν. Όσο για εκείνους που γίνονται καπνός… αφήνοντας πίσω βερεσέδια, και εκεί υπάρχει κατανόηση αφού οι μαγαζάτορες καταλαβαίνουν πολύ καλά, ότι οι ζωή τα έφερε σε όλους ανάποδα. Το βερεσέ επέστρεψε στην αγορά.
Ο Ζήκος αναστήθηκε και άρχισε τα γράψε σβήσε.. {Αμ...πως }

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured