ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ως Πότε θα παίρνουμε το Δώρο του Πάσχα κλπ...























Εβδομάδα «Δώρου» αυτή που διανύουμε για συνταξιούχους και δημόσιους υπάλληλους, καθώς η Τρόικα δεν έχει αποφασίσει, έως σήμερα τουλάχιστον, να καταργήσει τελείως τη συγκεκριμένη οικονομική επιβράβευση που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι, που τόσο έχουν ανάγκη, σε περιόδους όπως το Πάσχα, που ο οικογενειακός προϋπολογισμός επιβαρύνεται σημαντικά.

Το όποιο Δώρο έχει απομείνει για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων και συνταξιούχων περιμένει η αγορά για να πάρει μία μικρή ανάσα.
Με τους συνταξιούχους του ΟΓΑ κάνει «πρεμιέρα» για φέτος το δώρο του Πάσχα, καθώς σήμερα θα καταβληθεί μαζί με τις συντάξεις τους. Σταδιακά και μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη θα το λάβουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Για τους 802.100 δικαιούχους του ΟΓΑ, η σύνταξη του Απριλίου και το δώρο θα καταβληθούν με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού ή του λογαριασμού ΕΛΤΑ που έχουν επιλέξει.

Την Πέμπτη, 5 Απριλίου, θα πάρουν το δώρο οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, αλλά και οι δημόσιοι υπάλληλοι με το ποσό να είναι μόλις 250 ευρώ για όσους έχουν μισθό κάτω των 3.000 ευρώ μεικτά, συμπεριλαμβανομένων των επιδομάτων.

Την Μεγάλη Τετάρτη, 11 του μήνα, θα πάρουν το δώρο του Πάσχα οι δικαιούχοι του ΝΑΤ, 

Κάποτε, πριν από την κρίση, το Δώρο αυτό ανέρχονταν σε περίπου μισό δισ. ευρώ που έπεφτε στην αγορά, σήμερα εκτιμάται σε λιγότερο από 300 με 200 εκατ. ευρώ και όπως εκτιμούν τραπεζικά στελέχη, θα χρησιμοποιηθεί για αγορές πρώτης ανάγκης και για αποπληρωμές χρεών.{ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ }

Νονοί οτι μείνει απο το δώρο του πασχα θα ψωνίσουμε σε 
ανίψια και βαφτιστήρια.

Εύχομαι  ΚαλόΠάσχα!  Πολλές ευχές σε εσάς και τις οικογένειές σας,




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured