ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ "Πάντα άξιος"



Τι δώρο θα μου φέρεις νονέ;

Σε λίγες μέρες πλησιάζει η μεγάλη εβδομάδα και ο νονός και η νονά ψάχνουν να βρουν πασχαλινή λαμπάδα για το βαφτιστήρι τους. Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια και είδη λαμπάδων στο εμπόριο. Πολλές φορές τα παιδιά ζητούν από τη νονά τους μία συγκεκριμένη λαμπάδα, που έχουν δει σε κάποια διαφήμιση. 

Εδώ και πολλά χρόνια τα παιδιά περιμένουν με αγωνία το δώρο που θα τους κάνει η νονά τους το πάσχα. Ζούμε στην εποχή της εικόνας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές επιλογές για δωράκια.
Όμως ο "πόλεμος" που γίνεται απο τις εταιρείες, μέσω διαφημίσεων στις ψυχούλες των παιδιών και κυρίως των μικρών, είναι μεγάλος. Είναι και η κρίση {Άντε εσύ μετά να εξηγήσεις στο μικρό}.

Παπούτσια: Το απόλυτο πασχαλινό δώρο είναι ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι 

παπούτσια. Τα χαρακτηριστικά παπούτσια της νονάς που θα φορέσει το παιδί την μέρα της Ανάστασης. Ρούχα: Εκτός από τα παπούτσια, μπορούμε να αγοράσουμε στο βαφτιστήρι μας και ένα ωραίο πασχαλινό σύνολο!
Καλό είναι να επιλέξετε ένα δώρο, που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του παιδιού. Πάσχα χωρίς λαμπάδα και σοκολατένιο αβγό από τους νονούς δεν γίνεται! 
Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε πολλά βαφτιστήρια, ανιψάκια, παιδιά φίλων και συγγενών χαρούμενα φέτος το Πάσχα, μπήκαμε για... ψώνια στο internet και ανακαλύψαμε  δώρα που μπορείτε να αγοράσετε με λίγα μόνο κλικ από το σπίτι ή το γραφείο, χωρίς να έρθετε αντιμέτωποι με πασχαλινά ωράρια, κίνηση και ουρές στα μαγαζιά.

Ο μικρός πρίγκιπας - Εκδ. ΠΑΤΑΚΗΣ 7281
BERG Rally
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured