ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Tι θέλουν οι άνδρες απο τις γυναίκες?





1. Οι άντρες θέλουν τιμιότητα, και ειλικρινή επικοινωνία.


Θέλουν μία γυναίκα που κάνει ειλικρινείς ερωτήσεις και απαντάει με ειλικρίνεια Θέλουν μία γυναίκα που να μπορεί να αντιληφθεί την αλήθεια και να την πει όπως είναι και με ευγένεια, μία γυναίκα με την οποία να επικοινωνούν χωρίς η τελευταία να ασκεί κριτική.
2. Οι άντρες θέλουν αυτάρκεις γυναίκες, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Επιβεβαιώνεται ότι, το μεγαλύτερο ποσοστό των αντρών (42%) σκέφτεται το σεξ τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Οι σκέψεις αυτές γίνονται ακόμα πιο συχνές στους άντρες άνω των 35.
Οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να είναι ενεργή και ανεξάρτητη, να έχει τους φίλους και τα ενδιαφέροντα της. Παράλληλα όμως, καταφέρνει και διαθέτει αρκετό χρόνο για τον σύντροφό της. Κρατάει δηλαδή μία πολύ καλή ισορροπία στη ζωή .
3. Οι άντρες θέλουν μία «ελεύθερη» σχέση

Ένας στους τέσσερις άντρες, το «βάζει στα πόδια» όταν εκείνη αδημονεί να ξεκινήσει η κοινή τους ζωή…με τους άντρες ηλικίας 25-34 να τρέχουν ακόμα πιο γρήγορα όταν αντιληφθούν ότι η συγκατοίκηση, τα παιδιά και ο σκύλος γίνεται μέρος των σχεδίων της.
Οι άντρες δεν αντέχουν κάθε είδους έλεγχο. Δεν θέλουν να είναι αναγκασμένοι να διαβάζουν το μυαλό της γυναίκας ή να προσπαθούν να ερμηνεύσουν «σήματα» από την άλλη πλευρά. Δεν θέλουν να αναγκάζονται να προχωρούν περισσότερα βήματα σε μία σχέση από αυτά που οι ίδιοι είναι έτοιμοι να κάνουν, ούτε να αναλαμβάνουν πάντα την ευθύνη για ότι πάει λάθος κατά τη διάρκεια της σχέσης
4. Οι άντρες θέλουν πίστη και αφοσίωση στη σχέση. 


Η πίστη είναι απαραίτητο στοιχείο της σχέσης. Στην πραγματικότητα, οι άντρες θέλουν μία γυναίκα που να μην ξενοκοιτάζει και να δείχνει αφοσιωμένη στη σχέση. Αφοσίωση είναι κάτι περισσότερο από πίστη. Περιέχει και το στοιχείο της προθυμίας να κοπιάσει η γυναίκα για το καλό της σχέσης, όταν αυτή δεν βρίσκεται σε καλό σημείο. Αν θέλετε ένα καλό παιδί για σχέση , σταματήστε να βγαίνετε με κάθε ρεμάλι που κυκλοφορεί.

5. Οι άντρες θέλουν γυναίκες που να ξέρουν πώς να τους μεταχειριστούν. 


Πολλές γυναίκες μεταχειρίζονται τους άντρες με τρόπους που μειώνουν το «εγώ» τους, και κατά συνέπεια οι άντρες αισθάνονται ανεπαρκείς. Οι άντρες θα ήθελαν περισσότερο σεβασμό, περισσότερη εκτίμηση για όσα κάνουν σωστά και την αναγνώριση της αξίας τους για αγάπη και εκτίμηση.
Δεν ξέρεις το γνωστό άσμα που λέει




"OI ANTΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΠΟΛΥ........"
Εκτός βέβαια αν δεν ξερουν στην πραγματικότητα τι θέλουν από μια σχέση..
'Οχι οτι εμεις ξέρουμε...
Αλλα τώρα μιλάμε για άντρες..

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured