ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΔΟΥΛΕΙΑ









Πως μπορείτε να συνδυάσετε διακοπές και δουλειά. Οι περισσότερες θέσεις αφορούν φοιτητές και προσφέρουν αμοιβές από 750 έως 1.400 Ευρώ.

highlight period 20 jul-20aug.

Εαν φέτος το καλοκαίρι αποφασίσετε να συνδυάσετε δουλειά και διακοπές  εσύ και η κολλητή σου να προσπαθήσετε να περάσετε καλά στις διακοπές και να σταματήσετε να τρώτε τα λεφτά των γονιών σας έστω και για λίγο καιρό....
Εαν είστε  φοιτήτριες και θέλετε να δουλέψετε σε κάποιο νησί για κάποιο διάστημα (σερβιτόρες - bar woman) και ταυτόχρονα να κάνετε και διακοπές. πιστεύω ότι γίνεται ? ..Μπορεί να μην κάνεις τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές της ζωής σου, αλλά θα ειναι μια  καλή εμπειρία..{να μάθεις πως βγαίνουν τα λεφτά}
να πάρετε τα νησιά παράμαζωμα ......ε.. δε λέει. 

Διακοπές και εργασία - Europa

Ναυαγοσώστης : 
Στα καθήκοντα του ναυαγοσώστη είναι η επίβλεψη και η ασφάλεια των ανθρώπων που κολυμπάνε, είτε σε μια πισίνα είτε σε μια παραλία κολύμβησης. Μπορεί να εργαστεί σε κάποια ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει αντίστοιχες εγκαταστάσεις ή σε δημόσιες πλαζ. Η αμοιβή μπορεί να φτάσει τα 1.400ευρώ. Για τη θέση αυτή δεν απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο προσόν. Ο φορέας ή επιχείρηση αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει τον ενδιαφερόμενο για ένα διάστημα είκοσι ημερών, πριν αναλάβει τα νέα καθήκοντα.



Ξενοδοχοϋπάλληλος / Ρεσεψιονίστ : 

Στις αρμοδιότητες του ρεσεψιονίστ είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και ο έλεγχος των αφίξεων και των αναχωρήσεων. Τα κυριότερα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι το τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Στα απαραίτητα προσόντα συγκαταλέγονται επίσης η καλή γνώση αγγλικών και οι επικοινωνιακές ικανότητες. Ο ξενοδοχοϋπάλληλος αμείβεται με το ποσό των 1.000 ευρώ και μπορεί να εργαστεί σε μεγάλες οι μικρές ξενοδοχειακές μονάδες. Ο μισθός του ρεσεψιονίστ είναι υψηλότερος και μπορεί να φτάσει τα 1.200 ευρώ.
Υπάλληλος ταξιδιωτικού πρακτορείου :

Ο φοιτητής η απόφοιτος που θα εργαστεί σε κάποιο ταξιδιωτικό πρακτορείο πρέπει να έχει ευχέρεια στις γλώσσες και στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Επίσης, θα πρέπει να διαθέτει πρακτικό μυαλό και επικοινωνιακές ικανότητες. Για τη δουλεία αυτή λαμβάνει 750 ευρώ. Οι ρυθμοί στο ταξιδιωτικά γραφεία είναι πολύ εντατικοί τον Ιούλιο και Αύγουστο.



Σερβιτόρος / bartender : 
Μπορεί να εργαστεί σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, παραθαλάσσια κλαμπ, εστιατόρια , καφέ και μπαρ. Η δουλεία του είναι να εξυπηρετεί τους πελάτες προσφέροντας ροφήματα, ποτά ή φαγητά. Απαραίτητα προσόντα θεωρούνται η καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, το ομαδικό πνεύμα και η ικανότητα να μαθαίνει γρήγορα. Για τη θέση αυτή δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Η ωριαία αμοιβή είναι από 30 ευρώ έως 50 ευρώ και μπορεί να διπλασιαστεί με τα tips. Πολύ καλύτερες είναι οι οικονομικές απολαβές για εκείνους που θέλουν να επιλέξουν να απασχοληθούν σε κάποιο κλαμπ. Οι περισσότερες ευκαιρίες παρουσιάζονται στα δημοφιλή ελληνικά νησιά και τις παραθαλάσσιες περιοχές.

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured