ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Φαινόμενο των Καιρών η Χρυσή Αυγή





O Λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:...

“Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κυνοβολευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μου, δήμευσαν τα σπίτια μου, ξεπούλησαν τη χώρα, διώχνουν τα παιδιά μου πάλι μετανάστες, με αρρωσταίνουν και με αυτοκτονούν κάθε μέρα, εισάγουν νταβατζιλίκι συνεχώς αλλοδαπούς πληθυσμούς για να με αντικαταστήσουν στη Γη των προγόνων μου.
Πως θα τους αντιμετωπίσω για να μην έχω την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής;
Στέλνοντας στη βουλή αυτούς που νομίζω ότι μπορούν να “καθαρίσουν”
Φουσκωτοί;  Ιδανικοί για την περίπτωση.
Το σύστημα χρειάζεται τους Χρυσαυγίτες. "TRAGIK"


Αυτό ονομάζεται φονικό χιούμορ.. απελπισία.. κατάντια..Είναι σημεία των καιρών, «Ειδικά στη χώρα μας, η οποία διαθέτει μια από τις πιο ένδοξες ιστορικές αναφορές Εθνικής Αντίστασης.
Στις περιοχές που υποτίθεται καθάρισαν, τον Α. Παντελεήμονα και την Πλ. Αττικής, το μόνο που στην πραγματικότητα έκαναν ήταν να βάλουν σε τάξη τις μπίζνες. Δηλαδή η Ρουμάνικη μαφία να πουλάει προστασία στους οίκους ανοχής της Φυλής, οι Νιγηριανοί στην πιάτσα της Λιοσίων και της Πατησίων, ανάμεικτα στα στριπτιζάδικα της Αχαρνών και στα μπαρ της περιοχής.

Και βέβαια όλες αυτές οι μαφίες ζουν και βασιλεύουν με την συμμετοχή Ελλήνων και των Χρυσαυγιτών και την «αβλεψία» των Αστυνομικών Τμημάτων Θήρας, Μ. Βόδα και Α. Λαύρας που βρίσκονται λίγα μέτρα παραπέρα από τα στέκια της πορνείας και των ναρκωτικών.

«Πέτυχαν» επίσης να κλείσει η μοναδική παιδική χαρά της περιοχής αυτή της πλατείας του Α. Παντελεήμονα. Κατά τα άλλα ούτε η εγκληματικότητα μειώθηκε, ούτε η περιοχή αναβαθμίστηκε, ούτε τα προβλήματα της φτώχειας και της ανεργίας των κατοίκων, Ελλήνων και μεταναστών λύθηκαν. Αυτό που έγινε είναι μερίδα των κατοίκων να θεωρεί τους μετανάστες υπεύθυνους για όλα τα δεινά και οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο κρύβοντας τις δικές τους διαχρονικές ευθύνες για την υποβάθμιση μιας περιοχής που ξεκίνησε πριν ακόμα έρθουν οι πρώτοι μετανάστες.
«Πέτυχαν» επίσης να μην είναι εύκολη η δράση και η παρέμβαση της Αριστεράς στην περιοχή και σε στενή συνεργασία με το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Μ. Βόδα να λειτουργούν σαν «κράτος εν κράτει».

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured