ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Daniel Suelo....Ζει στην έρημο Moad της Γιούτα




10 χρόνια ζει χωρίς χρήματα σε σπηλιές!
Δειτε το video

Ο 51χρονος Daniel Suelo είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Κάπου μέσα στο 2001, στάθηκε για λίγο στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου, άφησε όλες τις οικονομίες του σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο – 30 δολάρια – και ξεκίνησε να περπατάει προς την έρημο Moab, της Γιούτα, για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Μια ζωή που δεν θα βασίζεται στους σκληρούς κανόνες του σύγχρονου καπιταλισμού. Κοιμόνταν σε σπηλιές και τρέφονταν με άγρια ​​μούρα, ρακούν και σκίουρους.

Ο Suelo έγινε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες Αμερικανούς που πλήττονταν από την οικονομική κατάρρευση. Ο συγγραφέας Mark Sundeen, φίλος του Suelo, όταν έμαθε ότι έφυγε για την έρημο τον αποκάλεσε τρελό. Είχε χάσει την επαφή μαζί του για αρκετά χρόνια, αλλά μετά το οικονομικό κραχ του 2008, άρχισε να σκέφτεται ξανά τον παλιό του φίλο.

Σε παλιότερες συζητήσεις τους ο Suelo του είχε πει ότι τα χρήματα ήταν απλά μια ψευδαίσθηση, ότι δεν ήταν πραγματικά. Όταν ο Sundeen είδε τα χρήματα του να εξαφανίζονται άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ο Daniel είχε δίκιο ως ένα σημείο. Γιατί αν το σπίτι σας αξίζει 500.000 δολάρια σήμερα, και μόλις 300.000 δολάρια την επόμενη μέρα, τι συνέβη σε εκείνα τα 200.000 δολάρια; Τότε ήταν που ο συγγραφέας ήρθε σε επαφή με τον Suelo και άρχισε να μελετά τη ζωή του.
Αποτέλεσμα της ερευνάς του ήταν η συγγραφή του βιβλίου «The Man Who Quit Money» ένα εκφραστικό ταξίδι στο πνεύμα του Daniel Suelo. Δώδεκα χρόνια αργότερα, ο Suelo εξακολουθεί να μην έχει προσωπική ταυτότητα, τραπεζικούς λογαριασμούς, σύγχρονο σπίτι, δουλειά. Παραμένει όμως ένας βαθιά πολιτικοποιημένος blogger.




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured