ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

SHOWBIZ in TINOS




Η Tηνος ....έβαλε τα καλά της και περιμένει να υποδεχτεί το ζεύγος ....
Λιαγκα-Σκορδα
Σε δήλωση τους ανέφεραν ότι είναι ένα από τα αγαπημένα τους νησιά .
για τη βάπτιση του Λιάγκα junior που θα γίνει του Αγίου Πνεύματος σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στην Τήνο αποκάλυψε ο νονός του παιδιού, Θάνος Παράσχος, ο μαιευτήρας της Φαίης Σκορδά
Η βάπτιση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και συγκεκριμένα την Κυριακή 3 Ιουνίου στην Τήνο,  

Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπεράσουν τους πενήντα ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση σε ξενοδοχείο του νησιού. Νονοί θα είναι ο μαιευτήρας της Φαίης, Γιώργος Παράσχος, αλλά και ο Νίκος Χατζηνικολάου, που πάντρεψε το ζευγάρι.
«Ο Λιάγκας junior έχει αρχίσει και μιλάει και στους γονείς και σε μένα. Μοιάζει και στους δυο, αλλά περισσότερο στον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι ένας σοβαρός μπαμπάς που βοηθάει τη Φαίη και τον Γιάννη» .
Όσο για τις φήμες που θέλουν τη Φαίη να έχει κάνει τάμα στην Τήνο, υποστηρίζει: «Ίσως η Φαίη να έχει κάνει κάποιο τάμα. Εκεί επικρατεί και το στοιχείο της εκκλησίας και γίνονται πολλές βαφτίσεις», ακόμα υποστηρίζει πως «τους αρέσει πολύ. είναι ιδιαίτερο νησί και νομίζω ότι το ερωτεύτηκαν».


Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου ρίχνει για φέτος αυλαία το «Πρωινό μου» και, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις για του χρόνου. Το πιθανότερο σενάριο θέλει το ζευγάρι όχι μόνο να μη χωρίζει τηλεοπτικά αλλά και να παραμένει σταθερό στην πρωινή ζώνη. Ωστόσο, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μέσα στον Ιούνιο.
Αυτά έμαθα και σας τα μεταφέρω  γιατί ,,,,ΟΛΑ  θέλω να τα ξέρω  ΟΛΑ 
όχι ότι είμαι κουτσομπόλα......


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured