ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καταπολέμηση της Απάτης - Small Business Grant Απάτες


Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα! 
~ Albert Einstein

«Η μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ για επιδοτήσεις μαϊμού και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες από τις ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας DEAL news πρόκειται για μια τεράστια υπόθεση όπου ένα κύκλωμα με συμμετοχή Ελλήνων αλλά και υπαλλήλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης θησαύριζαν αποσπώντας τεράστια ποσά από επενδυτικά προγράμματα, καθώς είχαν θέσει σε εφαρμογή μια μηχανή επιχειρηματικής θερμοκοιτίδας, μέσω της οποίας επώαζαν δεκάδες επιχειρήσεις.

τελικά, η ασχετίλα πληρώνεται ακριβά ... φυσικά και υπάρχου καρχαρίες έξω εκεί και φυσικά άμα είσαι άσχετος και αφελής θα σε φάνε λάχανο. Τελευταία, πολλοί άσχετοι νομίζουν ότι θα λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα και σαν τα προβατα προς σφαγή ροβολάνε την κατηφόρα με τον παρά στο χέρι να επενδύσουν και να τα κονομίσουν.

Εμ δεν είναι έτςι απλά. Η σωστή επενδυση γίνεται με σωστή έρευνα αγοράς, υπολογισμό κινδύνων και γερά νεύρα (και φυσικά και τύχη). Τώρα εδώ στην Ελλάδα, κάθε πονεμένος(η) πάει να το παίξει ο ... Καλά κρασιά!!


Και???…. Και μετά…. μετά……ΤΙ¨?

Και μετά ξαναβγήκε το σκότος…. Νύχτα χωρίς φεγγάρι….. Και μαζί της, ήρθε ο «νόμος»…. Ο νόμος της σιωπής …. Ο νόμος του Πάγκαλου, του Παπανδρέου, όπως τον πήραν σε πιατέλα από τον Καραμανλή…. Ήταν η ίδια πιατέλα με τα φαγωμένα των Σημίτηδων….

Ο νόμος της σιωπής…. ο νόμος Παπακωνσταντίνου, ο νόμος Βενιζέλου, ο νόμος Διαμαντοπούλου!!! Ο νόμος της υποτέλειας, της σκλαβιάς, της υποταγής….

Ο νόμος της συνωμωσίας στα υπόγεια των στοών των Bilderbergs…. Φοροδιαφυγή!!!…. Παράνομες επιδοτήσεις…. Καθηγητές Πανεπιστημίου….. Υποψήφιοι Περιφεριάρχες…. Υποψήφιοι άρχοντες…. Εκλεγμένοι απ’ ευθείας από τη διαφάνεια του Μπόμπολα και από τη διαύγεια του Ψυχάρη με λαδολέμονο Θέμη Αναστασιάδη….

Σκάσε και σκάβε…. Σκάβε τον λάκο σου ραγιά….. Πιο βαθιά, να φτάσει μέχρι την Αυστραλία η μαλακία σου…. Σου είπε ο Πάγκαλος ότι μαζί του τα έφαγες και πας στην άκρα να ξεράσεις τις μακαρονάδες που δεν είχες για να φας…..

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ....ΑΠΑΤΗ...Απατη Απάτη εκατομμυρίων ευρώ

Το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάνεται !

Όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε μικρό καλάθι !

Ότι λάμπει, δεν είναι χρυσός !

...τα υπόλοιπα σχόλια, δικά σας

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured