Gourmet μπουκίτσες από δροσερό αγγουράκι με τυρί κρέμα και υπέροχο καπνιστό σολομό.
Όταν μιλάμε για καλοκαιρινά καναπεδάκια, αυτά είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Ελαφριά, πεντανόστιμα και εύκολα στην παρασκευή.
Θερμίδες 40
Συστατικά
• 1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε χοντρές φετούλες
• 1/4 του φλιτζανιού τυρί κρέμα με φρέσκο κρεμμυδάκι μυρωδικά
• 30 γρ. καπνιστό σολομό
• cup PHILADELPHIA Chive & Onion Cream Cheese Spread
• 30 γρ. καπνιστό σολομό σε λεπτές φετούλες, κομμένο σε 12 κομματάκια
• 4-5 κλωναράκια φρέσκο άνηθο
• Ελαιόλαδο
Τρόπος μαγειρέματος
• 1 Στρώσε τις ροδελίτσες του αγουριού (φρόντισε να βγάλεις 12 κομμάτια) σε μια πιατέλα
• 2 Με ένα μικρό κουταλάκι κάνε μια λακουβότσα στο κέντρο του αγγουριού
• 3 Βάλε μια μπαλίτσα με τυρί κρέμα σε κάθε ροδέλα και γάρνιρε με σολομό και άνηθο
• 4 Ράντισε με ελάχιστο ελαιόλαδο
Θερμίδες 40
Συστατικά
• 1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε χοντρές φετούλες
• 1/4 του φλιτζανιού τυρί κρέμα με φρέσκο κρεμμυδάκι μυρωδικά
• 30 γρ. καπνιστό σολομό
• cup PHILADELPHIA Chive & Onion Cream Cheese Spread
• 30 γρ. καπνιστό σολομό σε λεπτές φετούλες, κομμένο σε 12 κομματάκια
• 4-5 κλωναράκια φρέσκο άνηθο
• Ελαιόλαδο
Τρόπος μαγειρέματος
• 1 Στρώσε τις ροδελίτσες του αγουριού (φρόντισε να βγάλεις 12 κομμάτια) σε μια πιατέλα
• 2 Με ένα μικρό κουταλάκι κάνε μια λακουβότσα στο κέντρο του αγγουριού
• 3 Βάλε μια μπαλίτσα με τυρί κρέμα σε κάθε ροδέλα και γάρνιρε με σολομό και άνηθο
• 4 Ράντισε με ελάχιστο ελαιόλαδο