ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ιδέες που θα ζωντανέψουν το σπίτι σας



Πάρτι, βραδιές με φίλους, movie nights χαλάρωση .....
Με ένα ποτό στο σπίτι σου !!!!!!!!!!!
Εδώ σας δίνω όμορφες ιδέες διακόσμησης εύκολες ιδέες για να βάλεις τη χειμερινή φύση στο διάκοσμο του σπιτιού σου. Αυτή τη φορά το εξειδικεύουμε για το πώς να κάνεις εύκολες, χειμερινές κατασκευές για να στολίσεις το τραπέζι σου, ειδικά όσο πλησιάζουν οι γιορτές και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο επίσημη, στολισμένη και γιορτινή! Είναι απλές και εμπνευσμένες από υλικά που βρίσκεις εύκολα!


Η φύση είναι ο καλύτερος διακοσμητής και σου προσφέρει υλικά που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να δημιουργήσεις εξαιρετικές συνθέσεις διακόσμησης, ειδικά εποχιακής χωρίς να ξοδευτείς. Δες τις ιδέες που σου προτείνουμε και εμπνεύσου!



Ό,τι χρειάζεσαι είναι ένα ψηλόλιγνο βάζο, μερικά φασόλια και ένα μικρό κλαδί
από ένα δέντρο όπως η γαζία, η χαρουπιά ή όποιο άλλο μπορεί να σταθεί ως
αποξηραμένο. "Φύτεψε" το κλαδί μέσα στα φασόλια που θα χεις βάλει στον πάτο του βάζου και αμέσως έχεις μια μοναδική σύνθεση για το τραπέζι σου, το χωλ ή και το τζάκι.




Άλλη μία μοναδική σύνθεση με εποχιακά είδη: χρειάζεσαι ......
πορτοκάλια, νερό και κλαδιά βελανιδιάς που θα τοποθετήσεις σε ένα φαρδύ και ψηλό, διαφανές βάζο
 



Με ή χωρίς καρπούς, μερικά ξερά κλαδιά γίνονται ένα μοναδικό "δέντρο" όπου μπορείς να στερεώσεις φωτογραφίες αντί να τις βάλεις σε κάδρα !




Σήμερα σας  παρουσιάσα μερικές έξυπνες διακοσμητικές ιδέες που αξίζει τον κόπο να θέσεις σε εφαρμογή εφόσον ο χώρος σου πληροί τις προϋποθέσεις!Διακοσμητικές ιδέες που αξίζει να εφαρμόσεις!
 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured