ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Εδω ....Γελαμε με τα χαλια μας

Ο Λάκης,Ο Μάκης,Ο Άκης...
Τσάμπα μάγκες...
 VIP κελιά....
εσείς από τα χρέη σε τι κελί θα μπείτε; σαν τα δικά τους; Mπά..
oι συνθήκες είναι τραγικές... θησαυρίζουν και οι υπάλληλοι της φυλακής, περνάνε μέσα όλα τα ναρκωτικά....ακούει η Γ.Α.Δ.Α; η μήπως δεν τα ξέρει....



Ζει και βασιλεύει η διαφθορά στην Ελλάδα,

Η φυλακή αποτελεί μια πρώτης τάξεως μπίζνα για την υπηρεσία και τους κρατούμενους που συνεργάζονται μαζί της.
Την ίδια στιγμή που κρατούμενοι εξευτελίζονται, ξυλοκοπούνται, περνούν πειθαρχικά και απομονώσεις, οι υπεράνω υποψίας ανθρωποφύλακες που τους τα επιβάλλουν θησαυρίζουν από τη διακίνηση των αντικειμένων που κατά τα άλλα προσπαθούν να αποτρέψουν από το να εισέρθουν στη φυλακή.
Είναι κοινός τόπος άλλωστε πως όπου η απαγόρευση είναι πιο σκληρή, τόσο πιο χοντρό και ζεστό είναι και το χρήμα για όσους έχουν τον τρόπο να την παρακάμπτουν.
Με ένα μεγάλο ποσοστό κρατουμένων να είναι εξαρτημένοι από την πρέζα πριν βρεθούν έγκλειστοι και ακόμη τόσους να εθίζονται μετά τον εγκλεισμό, τα κέρδη από τη διακίνησή της είναι τεράστια. Όταν ο γνωστός πατερούλης των ανθρωποφυλάκων Αραβαντινός, δηλώνει πως “για να λειτουργήσει ο Κορυδαλλός χρειάζεται ένα κιλό πρέζα την ημέρα”, τότε μιλάμε για τζίρο της τάξης των 200.000 ευρώ τουλάχιστον. Ημερησίως.
Και αυτά αφορούν μόνο τον Κορυδαλλό και μόνο την πρέζα. Όταν ο Κορυδαλλός έχει μόνο το 20% των κρατουμένων και ένα κινητό πιάνει 2000 και 3000 ευρώ, τότε μιλάμε για ένα παζάρι εκατομμυρίων.;

Είναι σαφές ότι η διαφθορά και το μαύρο χρήμα διοικούν τις φυλακές.

Ένα κύκλωμα από δικηγόρους, διοικητές φυλακών και δικαστικών υπαλλήλων δωροδοκείται για να κάνει χάρες. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι προσωρινές άδειες. Με ποια κριτήρια δίνονται σε αλλοδαπούς ληστές και δολοφόνους ακόμη?
Όποιος πληρώσει περισσότερα στους διεφθαρμένους κρατικούς υπαλλήλους λαμβάνει προσωρινή άδεια. Οι συναλλαγές συνεχίζονται παρότι τις περισσότερες φορές οι αλλοδαποί εγκληματίες δεν επιστρέφουν αλλά δραπετεύουν για να συνεχίσουν τη γενοκτονία και την εξόντωση των ελλήνων.

Και οι πολιτικοί γιατί δεν καταργούν τη σχετική διάταξη νόμου. Γιατί είναι ανίκανοι και κοιμούνται όρθιοι αν δεν λαμβάνουν και αυτοί μερίδια.Σε ποια άλλη ευρωπαική δημοκρατία αλλοδαποί κακοποιοί που έχουν καταδικαστεί για κλοπές και ξυλοδαρμούς παίρνουν προσωρινές άδειες. Σε καμμία. Αλλά είπαμε αν καταργηθούν πως θα θησαυρίζουν οι διεφθαρμένοι δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι και άλλοι..??




Busines opportunity 

 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured