ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ... ΜΟΝΟ !!!!



Κοίταξε να δεις τώρα πως έχουν τα πράγματα.
 Ανεξάρτητα από τους ερωτικούς συντρόφους η το μόνιμο σύζυγο που έχει μια γυναίκα.. το διαμάντι της είναι επάνω της (δεν εννοώ βέβαια το πολυπόθητο!)
 Εννοώ αυτό  που οι μαμάδες μας λένε από την ώρα που γεννιόμαστε ..να φυλάξεις  την πα.......για τον εκλεκτό - ο άντρας σου να σε ξέρει από τη μέση και πάνω - να προσέχεις που ανοίγεις τα πόδια σου..Γενικά 
Εεεεεεεεε  Μέτα από όλα αυτά ελπίζω να καταλάβατε..
Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που θέλουμε δεν θέλουμε το δείχνουμε όπως.....

 1- Είναι η αισθητικός. Που έχει τόση μανία με τις τρίχες που σκύβει πάνω από το διαμάντι σου, αν υπήρχε τρόπος θα κρατούσε και μεγεθυντικό φακό, μην της ξεφύγει τίποτα!Αυτά στα εφηβικά και φοιτητικά σου χρόνια. Μετά ξεκινάς εργασία και δεδομένου ότι έχεις λεφτά (λέμε τώρα) σκέφτεσαι πιο μόνιμες λύσεις όπως το laser ή η φωτόλυση κτλ. Και έτσι το διαμάντι σου το θαυμάζουν και άλλοι!

2- Μετά είναι η / ο γυναικολόγος.Στον γυναικολόγο βέβαια μπορεί να βρεθείς και εντελώς γυμνή γιατί εκεί μετά το Παπ τεστ σου λέει να βγάλε και την μπλούζα και μετά δεν ξέρεις τι να πρωτοκρύψεις με τα χέρια σου. 
Αν τύχει και κάνεις και καμιά χειρουργική επέμβαση τότε πραγματικά δεν ξέρεις πόσοι παρελαύνουν από το χειρουργείο την ώρα που είσαι ξεβράκωτη! Και την ώρα που είσαι υπό την επήρεια αναισθητικού και νιώθεις να φεύγεις μαζί φεύγει και η ρομπίτσα και βρισκεσαι εντελώς εκτεθειμένη στα μάτια όλων των γιατρών, νοσοκόμων κτλ που τυγχάνει να βολτάρουν από το χειρουργείο.
Άσε που οι γιατροί σε πιάνουν σε ψιλοκουβέντα. Τι σπούδασες, που δουλεύεις κτλ. Άσε μας χριστιανέ μου δεν με βλέπεις πως είμαι; Με το ένα πόδι στην ανατολή και το άλλο στη δύση όρεξη για κουβέντα νομίζεις πως έχω τώρα;

Σκέφτομαι και παρηγοριέμαι  πως όλοι αυτοί γιατροί κ αισθητικοί κάθε μισή ώρα βλέπουν κι άλλο διαμαντάκι, με το δικό μου θα ασχοληθούν.
Αυτά περί διαμαντιών. Το πολυπόθητο να δούμε πότε θα το πάρω! 
Αφού δεν το πήρα και στις διακοπές,
Αφού δεν το πήρα πριν τη κρίση 
Αφού δεν  μου το χάρισε κάποιος τόσα χρόνια 
Άστα να πάνε....Χαμένη υπόθεση είμαι!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured