ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

sex tips , sexy μυστικά ...




 Μην είναι το μέγεθος; 

Μην είναι το ταλέντο του ..?

Ναι, μπορεί να ντρέπεσαι για το σώμα σου αλλά το σεξ στα σκοτάδια- τα μαύρα τα σκοτάδια- κρύβει ατυχήματα.Το σεξ, αυτή η θεσπέσια σωματική και ψυχική επαφή που μπορεί να στείλει δύο ανθρώπους στα ουράνια, καμιά φορά μπορεί να τους στείλει και... στο νοσοκομείο.
 Γελάς εεεε


Όχι, για χάρη ενός οργασμού να έχουμε ατυχήματα.

Δεν με βολεύει μανούλα μου η στάση αυτή

Τις βλέπεις στα περιοδικά, τις βλέπει στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου που μελετά νύχτα και μέρα (ναι ναι, δεν βλέπει- λέει- αλλά το pc και το κινητό έχει πάντα το youporn στους σελιδοδείκτες). Είναι οι στάσεις εκείνες που μοιάζουν τόσο απολαυστικές και εύκολες και υπόσχονται τόσο μεγάλη ηδονή, που λες ας την δοκιμάσουμε βρε αδερφέ.
Έλα όμως που το λεγόμενο "αστεράκι" δεν ήταν και τόσο αστεράτο στην πράξη. Εκείνος πάλευε να διεισδύσει κι εσύ αστεράκια δεν είδες ποτές!
Εννοείται, πως πρέπει να είστε εφευρετικοί και περιπετειώδεις στο κρεβάτι αλλά η υλοποίησή σε ό,τι αφορά τις στάσεις που βλέπεις σε ταινίες, περιοδικά και αλλού, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Είναι ωραίο να λες πως θα κρεμαστείτε στον πολυέλαιο αλλά:


Α. πού να βρεις πολυέλαιο;

Β. πώς να χωρέσει ο πολυέλαιος στο διαράκι;

Γ. πόσο βάρος να αντέξει ο πολυέλαιος;

Δ. εμπιστεύεσαι να ανέβεις ημίγυμνη στον πολυέλαιο ανάμεσα σε κοφτερά κρυσταλλάκια;

Ε. τον πυροσβέστη που θα έρθει να σε απεγκλωβίσει από τον πολυέλαιο, φαντάζεσαι το γέλιο που θα κάνει;


Γενικά, δοκιμάστε όσα αντέχει το κορμάκι σας. Ακόμα και οι πιο βαρετές στάσεις με ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες, ψηλοτάκουνα και σαντιγί, μπορούν να γίνουν σούπερ kinky.
Το προφυλακτικό χάθηκε (ψάξε ψάξε, δεν θα το βρεις!)
Ναι ναι, έχεις ακούσει πολλές ιστορίες για το ταμπόν που χάθηκε στα άδυτα του κόλπου κάποιας αλλά για το προφυλακτικό δεν σε ενημέρωσε κανείς....Θα στα πω για να τα ξέρεις: ναι, το προφυλακτικό-ειδικά αν δεν το φορέσει σωστά- μπορεί να γλιστρήσει.
Το βασικό πρόβλημα δεν ξεκινάει στο εάν θα το βρείτε. Εννοείται πως αν χαθεί, μπορείς να σπεύσεις στην τουαλέτα με την ούρηση θα πέσει γιατί από τη φύση του το υλικό γλιστρά. Το θέμα είναι πως στην περίπτωση αυτή, χάνεται η αντισυλληπτική και προστατευτική από τα ΣΜΝ δράση του προφυλακτικού.


Το βασικό είναι να χρησιμοποιείτε το προφυλακτικό που ταιριάζει στο πέος του. Ναι, και τα προφυλακτικά έχουν μεγέθη και οφείλει να μην προμηθεύεται το πιο μεγάλο για να ικανοποιήσει τον ανδρισμό του. 'Έπειτα, μπορείτε να βρείτε τη μάρκα που σας ικανοποιεί περισσότερο.

ΛΟΙΠΟΝ  ΠΡΟΣΟΧΗ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured