ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

ΚΙΝΑ- ΗΠΑ -ΓΕΡΜΑΝΙΑ «Μπρα ντε φερ»

Η Σκύλα και η Χάρυβδη μαλώνουν για το ελληνικό χρέος…
Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», ότι «το ”εργαλείο” που μπορεί να “ξηλώσει” τη γερμανική επιρροή στην Ελλάδα – με τις όποιες αναταράξεις- είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», επειδή θα πάει σε μετωπική σύγκρουση με την Μέρκελ. Το αμερικανικό σχέδιο είναι στη συνέχεια να «διαχυθεί» το κλίμα της Ελλάδας στην υπόλοιπη Ευρώπη, και κυρίως στην ευρωζώνη που είναι η «ενδοχώρα» της Γερμανίας. Δηλαδή από την Ελλάδα (και νωρίτερα από την Γαλλία) θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ της Μέρκελ…

Βεβαίως στο πουλόβερ της Μέρκελ είναι ραμμένο το ευρώ, που οι ΗΠΑ ευχαρίστως θα έβλεπαν την κατάρρευσή του. Οι ΗΠΑ μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου θα αντιμετώπιζαν και το ενδεχόμενο εξόδου μίας χώρας από το ευρώ, διότι έτσι θα κατέρρεε η ευρωζώνη, αναλαμβάνοντας και το οικονομικό κόστος που τους αναλογεί. Γνωρίζουν καλά ότι θα υπάρξει «οικονομικός Αρμαγεδών», αλλά πρωτίστως τους αφορά «η υποχώρηση της γερμανικής επιβολής».

Το ερώτημα είναι γιατί επέλεξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν έχουν ιδεολογική συγγένεια. Διότι θεωρούν ότι το πολιτικό σύστημα από την περίοδο Σημίτη και εντεύθεν είναι «όμηρο» και διαβρωμένο από τους Γερμανούς – ακόμα και πρωθυπουργοί που τους έλεγαν «αμερικανάκια» στο τέλος «έπαιζαν» το γερμανικό παιχνίδι.

Απλά ,οι ΗΠΑ επιλέγουν αυτόν που θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην Ενωμένη Ευρώπη. Εν προκειμένω ,αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την γνώμη μου...παντα  εχω εντοπίσει τρία σκληρά μπρά ντε φέρ που συμβαίνουν τώρα μπροστά μας.
Το ένα είναι δι-ατλαντικό, της διοίκησης Ομπάμα εναντίον της κυβέρνησης CDU/FDP.
Το δεύτερο είναι ενδο-ευρωπαικό, της σημερινής Γαλλίας του Ολλάντ εναντίον της κυβέρνησης CDU/FDP και πάλι.
Το τρίτο είναι ενδο-γερμανικό, της γερμανικής αντιπολίτευσης SPD/Grünen εναντίον της γερμανικής κυβέρνησης CDU/FDP και πάλι.
Είναι σαν τις ρωσικές κούκλες, "Μπαμπουσκες "η μία μέσα στην άλλη.

Και η μία πλευρά έχει ν’ αντιμετωπίσει 3 αντιπάλους.
Από στρατηγική άποψη, το τελικό αποτέλεσμα είναι ήδη γνωστό.

Ο χρόνος λήξης του “μάτς” όχι.
Αλλά η τύχη της Ελλάδας και της Ευρωζώνης, δυστυχώς θα κριθεί από τον χρόνο λήξης, όχι από το προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα.

Ακόμη μια φορά στην ιστορία τους, οι Γερμανοί θα είναι θύματα της επιτυχίας τους.
Η δική μας φροντίδα είναι να μην την πάθουμε “εξ αγχιστείας”.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ...
Ο πόλεμος δεν είναι Αμερική-Ευρώπη αλλά Αμερική-Κίνα. Και το μελλοντικό παγκόσμιο νόμισμα είναι ένα από τα πεδία της μάχης. Το στοίχημα για την Αμερική είναι να αναγκάσει την Ευρώπη-Γερμανία να συστρατευθεί γρήγορα πίσω της – και πίσω από το δολάριο – απέναντι στην Κίνα και όχι δίπλα της ή και ολίγον απέναντι της ως παγκόσμιος τρίτος πόλος με το ευρώ.
Εμεις ειμαστε ψιχουλα σταγονα στον ωκεανο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Barack Obama, η καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel και ο Κινέζος πρωθυπουργός Wen Jiabao.
Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα: Αυτό που ίσως μελλοντικά να ενδιέφερε την Κίνα είναι να αντικαταστήσει το δολάριο ως παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, μιας και το δολάριο πληθωρίζεται, δηλαδή υποτιμάται και χάνει την αξία του, άρα είναι πλέον ακατάλληλο μέσο για αποθήκευση πλούτου.
Δείτε το «νέο παγκόσμιο νόμισμα» ΕΔΩ στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.futureworldcurrency.com/.

«Ας ξυπνήσουμε οι Ελληνες θα…μας πάρουν ακόμη και τα σώβρακα»!!!

H απάντηση στο ερώτημα “με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε στην πλατη μας” πιστεύω πως θα δοθεί από τον Mr. Alex Tsipras…

Ε, ρε γλέντια….


ΑΝΕΜΟΣ


 

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured