ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Έπιασαν τους ληστές της Αρχαίας Ολυμπίας


Η σύλληψη των δραστών ήταν θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και οι εκτιμήσεις πως τα αρχαία δεν απομακρύνθηκαν από την περιοχή φαίνεται πως επαληθεύονταi
Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 41, 50 και 36 ετών.

Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Πατρών, μετά από έρευνες και αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών αναφορικά με την ύπαρξη ομάδας πέντε τουλάχιστον ατόμων, που κατέχουν τα αφαιρεθέντα αρχαία αντικείμενα και αναζητούν αγοραστή για την πώλησή τους, ήρθε σε διαπραγματεύσεις με έναν (1) από αυτούς.

Ειδικότερα, αστυνομικός της παραπάνω Υπηρεσίας, που παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, διαπραγματευόταν με τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο την αγορά ενός χρυσού δαχτυλιδιού από τα αφαιρεθέντα αρχαία αντικείμενα.
Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από το ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου (1.500.000) ευρώ και κατέληξαν στο ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι ορίστηκε ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αγοραπωλησία.
Μετά από αρκετές αναβολές, στη 01.00 σήμερα τα ξημερώματα, ο αστυνομικός, που προσποιείτο τον αγοραστή, πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που τον ανέμενε ο δράστης και αφού του επέδειξε το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, παρέλαβε το δαχτυλίδι
Ταυτόχρονα, εκδηλώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς που ανέμεναν σε διπλανά δωμάτια, κατά την οποία ο δράστης προσπάθησε αφενός μεν να αποφύγει τη σύλληψη, αφετέρου δε να χρησιμοποιήσει ανεπιτυχώς πιστόλι που κατείχε.
Η επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα τόσο τη σύλληψη του συγκεκριμένου όσο και τη σύλληψη των δύο συνεργών του, που βρίσκονταν στην είσοδο του ξενοδοχείου.
Μετά από υπόδειξη του σαράντα ενός (41) έτους συλληφθέντα, ανευρέθησαν μέσα σε θαμμένο σάκο, σε αγροτική περιοχή του χωριού Κοσκινά στην Αρχαία Ολυμπία, όλα τα αφαιρεθέντα αρχαία αντικείμενα.
Αυτά μεταφέρθηκαν στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου μετά την καταγραφή τους, διαπιστώθηκε ότι ανευρέθηκαν στο σύνολό τους.
Για την υπόθεση αναζητούνται δύο (2) ακόμα άτομα, συνεργοί των συλληφθέντων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Επιτρέψτε μου τώρα να σας παρουσιάσουμε βίντεο και φωτογραφίες των αρχαίων αντικείμενων.»

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured