ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Βροχή και απεργίες!!




Η βροχή!

Ευλογία Κυρίου και πηγή ζωής.
Πέφτει και καρπίζει η γή.
Σαν φυσικό φαινόμενο δίνει έμπνευση σε ποιητές


Όλοι την θέλουν  αλλά καθώς στη ζωή υπάρχει και το κρύο χιούμορ της αντίφασης, υπάρχουν και άνθρωποι που σχεδόν την μισούν.
Μην πάει ο νου σας σε καλλιεργητές που θέλουν απλές ποτιστικές βροχούλες.

Υπάρχουν και άνθρωποι σαν τους τοπικούς άρχοντες του Μοσχάτου, της "κάτω χώρας" και της "μεσοποτάμιας" συνοικίας της Αττικής, που έτσι και βάλει ο θεός στόχο αμέτη μουχαμέτη να ρίξει καταιγίδα, οι δρόμοι γίνονται χείμαρροι αδιάβατοι και λίμνες άπατες, που μουσκεύει το prestige και το image τους.
Αυτοί λοιπόν αφού δεν έκαναν τα αντιπλημμυρικά που έπρεπε, όχι μόνον δεν την θέλουν, αλλά και την ξορκίζουν!
Σήμερα  φέρτε βάρκες να διαβείτε Πειραιώς και χαμοστερνας..Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από νωρίς το πρωί στους δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας της βροχής και της 24ωρης απεργίας στα μέσα με λίγη βροχούλα ήρθε το χαος στην Αθήνα υπομονή ..
Ηρεμήσετε και θα περάσει...
Έτσι τους μεταφέρω μήνυμα της  γιαγιά μου, μου έλεγε πως η βροχή είναι χιλιάδες αγγελάκια που κλαίνε κι εγώ την πίστευα και αγαπώ τη βροχή αργότερα που μεγάλωσα είδα τον Αλ Μπάντυ στο Παντρεμένοι με παιδιά, έλεγε ότι είναι ο θεός που τραβάει το καζανάκι.
Η βροχή είναι πηγή ζωής...
Η βροχή είναι πάντα όμορφη. ,βγείτε και περπατήσετε στους δρόμους  σταθείτε  κάτω από την καταρρακτώδη βροχή και να την αφήσεις να παρασύρει τα βαριά φορτία από τους ώμους σου, να σε εξαγνίσει και να σε εξιλεώσει.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured