ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Γιατί Επιστρέφουν οι Διαγραφέντες στο ΠΑΣΟΚ ?




Όμορφο που είναι το μαντρί με τον χοντρό τσοπάνο
φαι γιομάτο το παχνί και το μνημόνιο στο κάδρο

Γιατί Επιστρέφουν οι διαγραφέντες Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής, Γκερέκου Και οι τέσσερις είχαν διαγραφεί γιατί δεν ψήφισαν το τελευταίο μνημόνιο .
,επιστρέφουν προφανώς ενόψει συνεδρίου στηρίζοντας και ενισχύοντας την ηγεσία Βενιζέλου, λίγες ώρες μετά τις καρεκλιές στην Ιπποκράτους.
Τα τέρατα της πολιτικής πάλι πίσω στο κόμμα τέρας, αναμένουμε με αγωνία και την επιστροφή της Μπιρμπίλος. Αλήθεια τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ θα τον τραγουδήσει ο Τόλης;,,,Μπράβο παιδιά...Ρωτήστε την Γκερεκου αν ευκαιρείτε, ο Τόλης πλήρωσε τα 5.5 εκατομμύρια ή μας τα χρωστά ακόμα! |
μετά απ' αυτό θεωρώ δεδομένο πως το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε από το 3.1% στο 3.2%.

,

Η οικονομία εξάλλου μετά το "άρμεγμα" παει καλά , εμπρός λοιπόν , πάλι στον αγώνα... αρχίζει το ξεπούλημα , και το πούλημα του αέρα  λογαριάζεται ίσως χωρίς τον ξενοδόχο , αλίμονο αν ήταν τόσο εύκολο , "αυτοκτονούμε" 4000 , εξαθλιώνουμε το ένα τρίτο , ανεργοποιούμε το άλλο ένα τρίτο και με υποσχέσεις για μισθούς 500 ευρώ τους ενώνουμε υπό την σωτήρια σκέπη μας πάλι τα δυο "κόμματα" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και επιστρέφουμε στα παλιά ,έχει να πέσει πολύ Πλάκα , αλλά στις πλάτες μας τους μαζεύει για να συγκεντρώσει 180 βουλευτές για να νομιμοποιήσει το μνημόνιοΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εκλέξουν πάνω από 180 βουλευτές. Για να το επιτύχουν αυτό, θα πρέπει το άθροισμα των ποσοστών τους να είναι κοντά ή και να ξεπερνά (εξαρτάται και από τα μικρά κόμματα) το 50%. Αν πιάσουν τέτοιο ποσοστό, αφενός θα νομιμοποιηθούν οι πολιτικές της τρόϊκας σε βάρος του ελληνικού λαού, αφετέρου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα εκλέξουν πάνω από 180 βουλευτές οπότε και η Ελλάδα τελείωσε. Τότε θα μπορούν να κάνουν όποια αναθεώρηση του Συντάγματος επιθυμούν για την αιώνια παραμονή τους στην εξουσία, θα περάσουν στο Σύνταγμα τα κελεύσματα της Γερμανίας και θα νομιμοποιήσουν με το άρθρο 28 παρ. 2 του Συντάγματος όλα τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις εκχώρησης της Εθνικής Κυριαρχίας. Και τότε κανείς δεν θα μπορεί να πει κουβέντα, γιατί θα τους έχει δώσει εντολή ο ίδιος ο λαός, έστω και με αυτόν τον αντιδημοκρατικό εκλογικό νόμο.
Δυστυχώς για το ΠΑΣΟΚ (αλλά ευτυχώς για την κοινωνία) η πορεία του έχει σφραγισθεί από τα γεγονότα. Καμιά επιστροφή στελέχους δεν μπορεί να σβήσει από τη μνήμη των Ελλήνων τις βαρύτατες ευθύνες για την κοινωνική και οικονομική κατάρρευση της χώρας, τον εξευτελισμό των πολιτών και τον ευτελισμό των οραμάτων τους. 
Η επανεγγραφή κάποιων στελεχών δεν ακυρώνει την οριστική διαγραφή του ΠΑΣΟΚ από την κοινωνία.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured