ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Βιβλίο Μητσοτάκη: με τίτλο για τον "κακό"γκαντέμη" "Δρακουμέλ"


Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζει η Ελλάδα με τη  παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ποιες οι αποκαλύψεις του επίτιμου ? 

Στο οποίο γίνεται αποτίμηση της κυβέρνησής του.
Πρόκειται για το βιβλίο με τίτλο «Μπροστά από την εποχή της.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 1990-1993»
Στο βιβλίο του ο πρώην πρωθυπουργός, αναφέρει ότι οι μεταρρυθμίσεις που επιχειρούνται σήμερα και επιβλήθηκαν από την τρόικα, είχαν ξεκινήσει  την τριετία 90-93 και όπως υποστηρίζει για αυτό η κυβέρνηση του πολεμήθηκε από κόμματα και συντεχνίες....Αφού όπως λέει προσπάθησε να πάρει μέτρα την τριετία 90-93 τι πήγε στραβά το 2004 με τον κόσμο να στηρίζει τον ανιψιό του Εθνάρχη και την Ντορούλα δεξί του χέρι;.... Κακή συναστρία ?
Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ σημειώνει, μεταξύ άλλων, στον πρόλογο του βιβλίου ότι «η πορεία της χώρας θα ήταν διαφορετική» αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνησή του και αφήνει αιχμές για την πολιτική που ακολούθησαν τόσο ο Μιλτιάδης Έβερτ όσο και ο Κώστας Καραμανλής ..Ποιος φταίει ???
Ακόμα και να υποθέσουμε ότι είχε το ορθό όραμα, με αυτό το συνονθύλευμα που έφτιαξε θα μπορούσε να πετύχει; Ακροδεξιοί, Καρατζαφέρης, Έβερτ, Σαμαράς μαζί με Θατσερικούς και μετριοπαθείς φιλελεύθερους! Πολιτική δικαίωση δεν πρόκειται να λάβει με τα αν και τα εφ' όσον!
Ο Σημίτης ( τον οποίον δε συμπαθώ ) τον ξεπέρασε και σε πολιτική σκέψη και σε έργο!Δανεικη  συνταγή με λάθος υλικά !..
το θράσος κι η εμπάθεια αυτού του ανθρώπου είναι άνευ προηγουμένου... έφτασε μάλιστα στο μέγιστο σημείο να μας πει ότι έπρεπε να είναι πρωθυπουργός ήδη από τη δεκαετία του 60. Εεμ !!!βέβαια γι αυτό αποστάτησε πρόδωσε κι ανέτρεψε τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό του 53% Γεώργιο Παπανδρέου.
Ενώ σε άλλο σημείο, αναφέρει πως « προειδοποιούσαμε μάταια για τα επερχόμενα δεινά,και το δανεισμό...κι εσύ τι έκανες Μητσοτάκη ?..Παρέλαβε το 1989 δημόσιο χρέος 67% του ΑΕΠ και παρέδωσε το 2003 δημόσιο χρέος περίπου 100% του ΑΕΠ και ταυτόχρονα δημόσιο έλλειμμά 16%. Καμιά αυτοκριτική, δεν είχε καμιά ευθύνη. Και τώρα μας κάνεις και μαθήματα....
Μετά τον Σιμίτη , άλλος ένας πρώην πρωθυπουργός που επιμένει πως μόνο επί δικής του πρωθυπουργίας όλα ήταν καλώς καμωμένα....
Βέβαια επί κυβέρνηση του Μητσοτάκη .... Για όσους θυμούνται το πρώτο πρώτο που έκανε ήταν να δώσει στον τέως βασιλιά αυτά που διεκδικούσε και που όλες οι κυβερνήσεις ανέκαθεν του αρνούντο. Δεύτερον άρχισε τις ιδιωτικοποιήσεις και τις απολύσεις όχι των δικών του αλλά των άλλων. Τρίτον άρχισε να μας λέει ότι το όνομα Μακεδονία , αν θυμάστε, θα ξεχαστεί σε 10 χρόνια. Α, επίσης επί ημερών του η χώρα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι με δεκάδες χιλιάδες Αλβανούς να μπαίνουν παράνομα και να παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων. Από τότε χάθηκαν οι Έλληνες οικοδόμοι, και όχι μόνο αυτοί. Και, και, και .........
Πάντως για ένα πράγμα έχει δίκιο. Ότι τα πάντα ξεχνιούνται σε 10 χρόνια.
Έτσι εξηγείται η κρίση. Διώξαμε τον Μητσοτάκη και μας καταράστηκε. 

Κι έλεγα τι φταίει, μα τι φταίει...

Επίτιμε... Αν βάλεις κάτω τα καλά πράγματα που έπρεπε να είχες κάνει και αφήσεις έξω τα κακά που έκανες, αυτό είναι το ιδανικό βιβλίο που μπορείς να γράψεις για σένα….   

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured