ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η Μάσκα του ΖΖΖοροο


ποινική δίωξη εις βάρος των Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη...Next steps for prison
Για τα λεγόμενα «45άρια»τα έργα που φέρεται να ανέθετε απευθείας η Νομαρχία Θεσσαλονίκης με πρόχειρους διαγωνισμούς, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών. Το σκάνδαλο αφορά συνολικά 456 έργα της περιόδου 2006-2011. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα μεγάλα έργα της πρώην Νομαρχίας έσπαζαν σε μικρότερα, προϋπολογισμού 45.000 ευρώ, και μετά αντί να γίνονται ανοιχτές δημοπρασίες, όπου συνήθως παρέχονται μεγάλες εκπτώσεις από τους εργολάβους (25% έως 40%), γίνονταν απευθείας αναθέσεις κι έτσι οι εκπτώσεις κυμαίνονταν τελικά μεταξύ 2-4%, με αποτέλεσμα να ζημιώνεται το Δημόσιο.
Να μην ξεχάσουμε και την υπόθεση με το πρόστιμο στο βενζινάδικο που διέγραψε ο  Ήταν ένα πρόστιμο 200.000 ευρώ και το μείωσε στο πεντοχίλιαρο ο Ζορό της Θεσσαλονίκης.

Παραμύθια πουλούσε τόσα χρόνια πίσω από τον προστατευτικό μανδύα του
υπερπατριώτη....τσιφλίκι του Ψωμιάδη είχε γίνει η Θεσ/νικη....
Αλλά θα είναι απόλυτη κάθαρση ο εγκλεισμός του στην φυλακή για τις απάτες του... Η πρακτική του κατατεμαχισμού των έργων με τις συνεπακόλουθες μίζες, εκπτώσεις ποιότητας, σπατάλες, είναι κοινή πρακτική των αθλίων μας δημάρχων  που αν η δικαιοσύνη ασχοληθεί είναι βέβαιο ότι σχεδόν όλοι οι δήμαρχοι, νομάρχες κλπ πρέπει να πάνε φυλακή!
Αυτό που με  εκπλήσσει είναι ! Οι νταβάδες τους ,κομματικοί και μηντιακοί θα δώσουν κάποια εξήγηση ? Πείτε μας κάτι κ. Σαμαρά, και κύριε Καραμανλή, είναι δεν είναι χρόνος που Φιλιόσασταν με πάθος μαζί τους! Η κάνω λάθος? Και σεις Αυτιά, που έχετε ακόμα το θράσος να βγαίνετε και να γαζώνετε τα αυτιά των όποιων ανόητων σας ακούνε, χθες ακόμα (ή και σήμερα?) δεν παινεύετε τις μεγάλες αρετές του παιδιού του λαού, του μεγάλου πατριώτη? Θα ζητήσετε συγνώμη από κανένα? Η με θράσος περισσό θα μας πείτε "δεν ξέραμε"?
Το φοβερό τρίο Παπαγεωργόπουλος, Ψωμιάδης, Τσοχατζόπουλος είναι μόνο αυτό που κατέστρεψε την χώρα μας ? 
Πουθενά στην υπόλοιπη Ελλάδα , όλα αυτά τα χρόνια, δεν κλάπηκε τσακιστή δεκάρα. Δεν έγινε καμία μα καμία ατασθαλία  Κυρίως στην Αττική που ήρθε το 65% των κοινοτικών κονδυλίων  δεν έγινε ποτέ τίποτε ? 
Θα τους δικάσετε  όλους? ή πρόκειται για μια ακόμα σαπουνόφουσκα για να “δείξουμε” ότι απονέμεται δικαιοσύνη και μπαίνει κάποιος φυλακή για να κυκλοφορούν ασύλληπτοι οι μεγάλοι κλέφτες των λιστών τύπου Λαγκάρντ?

Επειδή το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα στην Ελλάδα μας όσοι έφαγαν-έφαγαν να συλληφθούν και να ανακοινωθούν τα ονόματά τους.
Να οδηγηθούν στην φυλακή και να κατασχεθεί η ακίνητη και κινητή περιουσία τους επί ελληνικού εδάφους.Και όλα αυτά γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες.

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured