ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πέθανε ο Ούγκο Τσάβες


Ο Αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο ανακοίνωσε από την τηλεόραση ότι ο πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες είναι νεκρός. Ήταν 58 ετών και έπασχε από καρκίνο.
Εκλογές σε 30 ημέρες
Οι πολίτες της Βενεζουέλας θα κληθούν στις κάλπες εντός 30 ημερών, για να εκλέξουν το νέο πρόεδρο της χώρας, μετά το θάνατο του Ούγκο Τσάβες, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ελίας Χούα.....
Καθήκοντα προσωρινού προέδρου αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος της χώρας, Νίκολα Μαντούρο. «Ο αντιπρόεδρος αναλαμβάνει την εξουσία ως πρόεδρος, και οι εκλογές θα διεξαχθούν τις επόμενες 30 μέρες. 
Αυτή είναι η εντολή που έδωσε ο κομμαντάντε Ούγκο Τσάβες »
Η ιστορία θα τον κρίνει...ένας στρατιωτικός,προερχόμενος από τό λαό,υπηρέτησε τόν λαό,μέχρι τέλους….Ένας μεγάλος Ηγέτης από αυτούς που θα λείψουν και από το λαό του και από τον κόσμο ολόκληρο, με τη δύναμη να πραγματοποιεί τα οράματά του προς όφελος του λαού και εξ’ αιτίας αυτού μισήθηκε από το κεφάλαιο και τους κεφαλαιοκράτες, ιδιαίτερα των ΗΠΑ. δεν ξεπουλήθηκε στους Αμερικανούς και στα μεγάλα συμφέροντα...δεν ξεπούλησε τη χώρα του
βοήθησε τις χαμηλές τάξεις και τους φτωχούς, αυτούς που πραγματικά το είχαν ανάγκη ένας ηγέτης που κανένας Έλληνας μέχρι τώρα δεν έφτασε στο ύψος του.
πραγματικός ηγέτης για τον λαό του....
Δεν λέει κανένας ότι τα έκανε όλα τέλεια. Όμως ο Τσάβες, από την θέση του προέδρου, προσπάθησε πρωτίστως να υπηρετήσει το συμφέρον του λαού του 
Αν έκανε τον κόπο να ρωτήσει κάποιον απλό πολίτη αυτής της χώρας, θα μάθαινε πως ο Τσάβες αύξησε τον μισθό κατά 400% στην διάρκεια της θητείας του. Έκανε κοινωνική ιατρική με ιατρεία σε κάθε γειτονιά, για όλους.
Έδωσε βασική σύνταξη σε ΟΛΟΥΣ, ακόμη και στις νοικοκυρές.
Το ότι ήταν αριστερός, δεν μου λέει κάτι άλλο πέρα από το γεγονός της λάθος συνταγής για το γνωστό πρόβλημα της φτώχειας.
καλό ταξίδι κομαντάντε…Καλή τύχη στους πολίτες της Βενεζουέλας και καλή δύναμη...
ενάντια στην αμερικανική προπαγάνδα που θα ακολουθήσει.
Ας ελπίσουμε ο επόμενος πρόεδρος της χώρας αυτής να είναι στο ίδιο μετερίζι για να δίνει ελπίδα στον κόσμο.
ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ
,


ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured