ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Καρναβάλι ..Τι Ρίο - Τι Πάτρα ....



Καρναβάλι στο Ρίο με…Gangnam Style και Samba! (pics)

Το Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, είναι η βασιλίσσα πόλη του καρναβαλιού. Στο Ρίο γίνεται η μεγαλύτερη φιέστα στον κόσμο. Οι κάτοικοι της πολής ζουν κυριολεκτικά για το μεγάλο καρναβάλι και προετοιμάζονται γι'αυτό ολόχρονα. Η πόλη της γιορτινές αυτές μέρες σφίζει από ζωή, μιας και περίπου 700.000 χιλιάδες τουρίστες την επισκέπονται κάθε χρόνο για να θαυμάσουν από κοντά τα υπέροχα άρματα και τις εντυπωσιακές και αποκαλυπτικές χορεύτριες που χορεύουν σε ρυθμούς σάμπα.






Η Πάτρα ντύνεται αποκριάτικα και υποδέχεται το καρναβάλι


Tην ώρα που η Πάτρα ετοιμάζεται για το Πατρινό Καρνβάλι, στο Ρίο της Βραζιλίας έχουν μπει κιόλας στο ρυθμό της Samba! 
Πάτρα: Η Πάτρα είναι μια όμορφη πόλη, κυρίως γνωστή για το ξέφρενο της καρναβάλι. Το καρναβάλι στην Πάτρα έχει ήδη ξεκινήσει από τις 17 Ιανουαρίου και θα κορυφωθεί στις 6 Μαρτίου με το κάψιμο του καρνάβαλου και την εκτόξευση εντυπωσιακών βεγγαλικών, στο λιμάνι. Φέτος, το θέμα του Καρναβαλιού των Παιδιών έχει σχέση με την Κυκλοφοριακή Αγωγή, γι' αυτό οι κατασκευές των Καρναβαλουπόλεων, τα άρματα και οι δράσεις γενικότερα θα είναι βασισμένα στο κεντρικό θέμα. Το καρναβάλι της Πάτρας είναι το μεγαλύτερο σε Ελλάδα και Κύπρο και μαζεύει πολλές χιλιάδες κόσμο κάθε χρόνο.





Αν θελετε να ζησετε και εσεις τον ξεφρενο ρυθμο του καρναβαλιου της πατρα μπορειτε να δηλωσετε σημετοχη εδω ..ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΤΡΑΣ
Ιστοσελίδα με χρήσιμες πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο για το καρναβάλι της Πάτρας.

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured