ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Και Ομως η Ελλάδα Αλλάζει...


Επειδή πολλά παπαγαλάκια έχουνε αρχίσει να κράζουν,ότι η Ελλάδα αλλάζει

με μικρά αλλά σταθερά βήματα έτσι λένε....εγώ λέω οτι το ματσάκι δεν το βλέπω να γυρίζει χάθηκε η πρόκριση στο πρώτο ματς με την Τρόικα  και κάθε φορά όλα τα ματς είναι κρίσιμα σε κάθε υπογραφή του ηγεμόνα Σαμαρα». ..
Η Ελλάδα Αλλάζει...Που πότε πως...
Πρώτον οι "Έλληνες" φεύγουν μετανάστες μια και δουλειές δεν βρίσκουν. 

Οι λαθραίοι έρχονται μια και Ξέφραγο Αμπέλι είναι, κι όλο και κάποιες δολοφονίες, κλεψιές, αρπαγές, διαρρήξεις τους βρίσκονται κι η Αστυνομία χαμπάρι! ... Οι μισθοί εκεί γύρω στα 250 με 300 Ε.... Οι γέροι γριες με αύξηση δολοφονιών λιγοστεύουν! ...Τα σχολεία, νοσοκομεία, λεωφορεία είναι πλέον για τους λαθραίους! ...Το πολύ σε 10 χρονάκια η Ελλάδα θα είναι Υουνάν, η γλώσσα ΑραβοΑσιατική, κι οι κάτοικοι λαθραίοι!... Σας ρωτάω: αυξήθηκε η παραγωγικότητα; Είμαστε αυτάρκεις; Καταναλώνουμε ότι παράγουμε; Άλλαξε το εμπορικό ισοζύγιο; Μειώθηκε το δημόσιο χρέος; Μήπως το έλλειμμα (μα αφού με κάθε δόση, το χρέος αυξάνετε), Μήπως αυξήθηκαν οι επενδύσεις; Δουλεύουν φουγάρα εργοστασίων; Αυξήθηκε το εθνικό εισόδημα; Βγήκαμε ξανά στις αγορές; Τίποτε από όλα αυτά! Απεναντίας: έχουμε ΎΦΕΣΗ. Έχουμε Ανεργία κοντά στο 30% (στο 35% η Χ.Α γίνεται κυβέρνηση), το ΑΕΠ μειωμένο, τα εισοδήματα επίσης, η χώρα είναι καθημαγμένη. 
Κι ας πούμε οτι αχνοφαίνεται μια ελπίδα, ένα φως στο τέλος του τούνελ"
Δηλαδή βάλαμε μυαλό? γίναμε άνθρωποι? αποκτήσαμε παιδεία? Δηλαδή αποκτήσαμε φορολογική συνείδηση? μάθαμε να οδηγούμε ? Χαχα χα χα χα !!!! Όπου ρεμούλα και Ρωμιός όπου Ρωμιός και απάτη.

 Ανάθεμα τη φάρα μας λέω! .....................Ψωροκώσταινα θα μαστε μια για πάντα. Ένας λαός που μορφώνει τα παιδιά του με φροντιστήρια και ιδιαίτερα μαθήματα δεν έχει μέλλον. Ένας λαός που επιλέγει τους ηγέτες του με μοναδικό κριτήριο το ρουσφέτι δεν έχει ούτε καν παρών.
 Για να γυρίσει το ματσάκι....χρειάζεται ηθικό. Πού όμως να το βρει ο κακομοίρης ο Έλληνας το ηθικό; Στην Εφορία; Στη δημόσια διοίκηση; Στην αδιάφορη κυβέρνηση (μιλάμε για τα περισσότερα υπουργεία και τους υπουργούς τους); Στην αλλοπρόσαλλη αντιπολίτευση; Ουδείς γνωρίζει πού πατά και πού βρίσκεται, αυτή είναι η αλήθεια. Ουδείς γνωρίζει τι θα του ξημερώσει αύριο. 

Γι' αυτό ο κόσμος στοιβάζει σάκους με άμμο στα παράθυρα και στις σκεπές, όπως θα έλεγε κι ο Σαββόπουλος...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΑΡΩΠΑ! … 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΕΛΛΑΔΑ ! !!!




ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured