ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Πότε πήγα τελευταία φορά σε Γάμο ?...Ξέχασα !!!


Δεν θα μείνει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο Σ'αυτή τη χώρα...
Για μένα το μεγαλύτερο κακό που ήδη γίνεται στην χώρα και για το οποίο κανένας δεν μιλάει είναι οτι έχουμε ΚΑΘΕΤΗ ΜΕΙΩΣΗ σε γάμους και γεννήσεις ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Μιλάμε για αφανισμό της χώρας και του ΕΘΝΟΥΣ. Αυτό το πιο πάνω σε συνδυασμό με την ΦΥΓΗ της Νεολαίας μας στο εξωτερικό σε αναζήτηση ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ βάζουν πλήρως τα θεμέλια για αφανισμό της χώρας και του Ελληνισμού...Οι στατιστικές είναι αμείλικτες...και δεν μιλάει κάνεις .
ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...! Στοιχεία από το 2011 είχαμε 10% μείωση των γεννήσεων σε σχέση με το 2010.
Φανταστείτε ποια είναι τα στοιχεία για το 2012 και βέβαια ακόμα χειρότερα για το 2013   Η Ελλάδα πλέον δεν γεννά..
Έθνος παππούδων κινδυνεύει να καταντήσει η Ελλάδα καθώς τα περισσότερα νέα ζευγάρια δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν -και να αναθρέψουν- παιδιά, με αποτέλεσμα ο ετήσιος αριθμός των γεννήσεων να μειώνεται ραγδαία και το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας να γιγαντώνεται.
Οι νέοι δεν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε γάμο γιατί γνωρίζουν από την καθημερινή πρακτική, ότι η δημιουργία οικογένειας υπό τις παρούσες συνθήκες, δηλαδή ανεργία, μείωση μισθών και αβέβαιο μέλλον, αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα που θα καταλήξει σε αποτυχία. Έτσι, πολλά νέα ζευγάρια αποφασίζουν και συζούν, αλλά χωρίς να κάνουν παιδιά. 
Επίσης, για τους ίδιους λόγους οι θρησκευτικοί γάμοι που λόγω εθίμων, είναι δαπανηροί μειώθηκαν και αντίστοιχα αυξήθηκαν οι πολιτικοί γάμοι που έχουν ελάχιστο κόστος.
Ποσο καιρό έχετε να πάτε σε γάμο συγγενών σας και γνωστόν σας.? 
Εγώ ξέχασα πότε πήγα τελευταία φορά...! Η κατάσταση είναι ΤΡΑΓΙΚΗ...!
Φτάσαμε αισίως τα 11,3 εκατομμύρια στην Ελλάδα, αλλά πόσοι είμαστε τελικά οι Έλληνες;Ωστόσο, από αυτές τις 222.000 μόλις οι 31.000 περίπου είναι Έλληνες, ενώ οι 191.000 είναι μετανάστες που ήρθαν στην χώρα στη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας! Έξι και πλέον φορές περισσότεροι, δηλαδή, οι μετανάστες σε σχέση με το ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων Ελλήνων, το οποίο έδωσε, ειδικά για το 2009, μόλις 9.500 νέους Έλληνες στην χώρα.

Χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση, είναι προφανές ότι γινόμαστε αναλογικά όλο και λιγότεροι έναντι των μεταναστών που έρχονται στην χώρα μας.
Σε 10 χρόνια σας υποσχόμαστε οτι κανεις Έλληνας δεν θα πεινάει επειδή οι 
Έλληνες θα ναι στην Ελλάδα μόνο 2 εκατομμύρια, όσοι δηλαδή σήμερα είναι 

μεσαίων εισοδημάτων και πάνω.Οι υπόλοιποι μη προνομιούχοι θα χουν πεθάνει  από γεράματα,θα χουν μεταναστεύσει ..και θα μείνουμε ένα Έθνος παππούδων το οποίο σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη (σκόπιμη κατά την γνώμη μου) λαθρομετανάστευση θα μας καταστήσει σύντομα «μειονότητα» μέσα στην ίδια μας την χώρα!


Μεθοδική και αναίμακτη … Γενοκτονία!
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured