ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τι να φορέσω το πάσχα !!!



Ήλιος, θάλασσα, χαρούμενη διάθεση και θετική σκέψη! Εσύ τι επιλέγεις για τις εμφανίσεις σου αυτή την εποχή και με τις ευκαιρία των ημερών του Πάσχα; 
Μια φούστα, ένα σορτσάκι ή το αγαπημένο σου τζην; Διανύουμε ήδη έναν από τους πιο χαρούμενους μήνες της Άνοιξης, τον Απρίλιο και ήδη ο Μάιος είναι καθ’οδόν! Κι όμως ο καιρός δεν ευνοεί ιδιαίτερα τις άκρως καλοκαιρινές εμφανίσεις. Μπορείς όμως να προσθέσεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις άνετα ρούχα σε έντονες αντιθέσεις και χρώματα που σου φτιάχνουν το κέφι. Τόλμησε το τιρκουάζ, το γαλάζιο και το σιέλ, ή όποια απόχρωση επιθυμείς και δώσε άλλο αέρα στο look σου! Τόλμησε και εσύ συνδυασμούς αποκλειστικά για γυναίκες που τολμούν και θέλουν να κάνουν την διαφορά σε κάθε τους εμφάνιση. Εντυπωσιακές διχρωμίες με έντονα ή παστέλ χρώματα, που προσθέτουν δυναμισμό αλλά και θηλυκότητα σε κάθε γυναίκα. 
Δώσε μια νότα ξεγνοιασιάς στις εμφανίσεις σου και προετοιμάσου για το ζεστό καλοκαιράκι που έρχεται!..Ο Ανεμος σας προτεινει..- Γυναικεία ρούχα στις πιο επίκαιρες τάσεις της μόδας. 
Enzzo Fashion -Ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας χρησιμοποιεί πρώτες ύλες και πατρόν που δίνουν έμφαση στη θηλυκότητα, έχοντας σαν γνώμονα τις ανάγκες τις της σύγχρονης γυναίκας για στυλ, κομψότητα και άνεση.
Ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας...και οχι μονο!!!

τιμες θα βρειτε ..E-shop..Εδω
Ciel love by justsweet featuring denim skinny jeans

Κολάν ριγέ ( άσπρο- μαύρο ).Παντελόνι τζιν με φθορές και ραφές στο γόνατο.Παντελόνι ασπρόμαυρο εμπριμέ.

Pinky ciel by justsweet featuring nars cosmetics
Απαλά χρώματα

Φόρεμα πλεκτό τρυπητό σε μπλε χρώμα.



Κοραλί πουά φόρεμα αμάνικο.Φόρεμα ριγέ ( μαύρο - λευκό ) με στάμπα λουλούδια.

Συνδυάζοντας το σιέλ χρώμα με το απαλό ροζ μπορείς να επιτύχεις ένα ιδανικό συνδυασμό για την βόλτα σου για καφεδάκι, ή ακόμη και για την εντυπωσιακή εμφάνιση σου για ποτό το βράδυ.


Happy weekend!! by justsweet featuring oversized handbags
Γήινες αποχρώσεις

Μπεζ σαλβάρι με λάστιχο στο τελείωμα.Μπλούζα ριγέ μπεζ με φιόγκο πίσω.





Κοραλί μπλούζα με κοντό μανίκι.










Τα γήινα χρώματα μπορούν να δέσουν άψογα με τα χρώματα του ουρανού. Αν προτιμάς μια πιο ρομαντική αλλά συνάμα παιχνιδιάρικη εμφάνιση, τότε αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι αποκλειστικά για σένα.
Sporty style        

Μπλε T-shirt με στάμπα.                              
Παντελόνι μπροκάρ σε μπλε χρώμα ΕΝΖΖΟ
Παντελόνι τζιν με σκισίματα.


Είσαι το κορίτσι που ντύνεται πιο αλήτικα, πιο χαλαρά και sport; Τότε πρόσθεσε μια τσάντα ή ένα ζευγάρι παπούτσια στο αγαπημένο σου σιέλ χρώμα ώστε να κάνεις την διαφορά!



ANEMOS

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured