ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Οι Μεν & οι Δεν ```Διαφορές Ελλήνων - Γερμανών


Εσείς βλέπετε διάφορες η μόνο εγώ τις βλέπω.....
Ελλάδα και Γερμανία.....Μια σχέση αγάπης ζήλιας και μίσους

Γερμανος : Δε με απασχολεί ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα
Ελληναρας : Στ 'αρχίδια μου !

Γερμανος : Μου αρέσουν οι προκλήσεις
Ελληναρας : Γαμώ την τύχη μου! Κι άλλη στραβή !

Γερμανος : Ναι , οπωσδήποτε σήμερα θα μπορέσω να δουλέψω μερικές ώρες παραπάνω...

Ελληναρας : Ωραία ! Και κερατάς και δαρμένος !

Γερμανος : Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να σε εξυπηρετήσω...
Ελληναρας : Δε γαμιέσαι λέω γω!

Γερμανος : Μήπως θυμάσαι που τοποθέτησες τα έγγραφα που σου έδωσα ;
Ελληναρας : Τι τα έκανες τα κωλόχαρτα ;

Γερμανος : Οι συνθήκες εργασίας δεν είναι οι ιδανικότερες
Ελληναρας : Μπουρδέλο έχουμε καταντήσει !

ΕΛΛΗΝΕΣ
« Οι Έλληνες, πιστεύουμε ότι μας ζηλεύουν έχουμε υπερτροφικά εγώ, νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου,είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους και αγαπούν την ταυτότητά τους...
Οι Έλληνες, πάλι, νομίζουν ότι όλος ο κόσμος τους χρωστάει. Η κρίση και τα μνημόνια, ειδικά στην αρχή, έφεραν δυναμικά στο προσκήνιο την ελληνική κοσμοθεωρία ότι «οι Ευρωπαίοι δεν πρέπει να μας συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο γιατί εμείς δώσαμε τα φώτα στη Δύση και έτσι οι Γερμανοί βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους για πολλά εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να διασώσουν τον Έλληνα Ζορμπά το αληθινό κίνητρο της Γερμανίας για να βοηθήσει την Ελλάδα δεν είναι τα χρήματα, είναι η κουλτούρα. Οι Γερμανοί παλεύουν με μία εθνική ζήλια. Για περισσότερα από 200 χρόνια ψάχνουν για ένα κομμάτι που λείπει από την ψυχή τους: το πάθος. Το βρίσκουν στον νότο και επιθυμούν τις ατάραχες, γεμάτες ήλιο μέρες των χαλαρών γειτόνων τους από την Μεσόγειο»Αφου διαθέτουμε και πάθος και τη χαρά της ζωής. »
ΓΕΡΜΑΝΟΙ
«Οι Γερμανοί περιφρονούν όποιον ζει εύκολη ζωή θεωρούν ότι ο δύσκολος δρόμος είναι πάντοτε ο καλύτερος και ότι, αν χαίρεσαι αυτό που κάνεις, κάτι δεν κάνεις σωστά, αλλά σαν λαός είναι αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί. »
από την άλλη πάλι,
η εικόνα των Γερμανών; Υπερεργασία με αυταπάρνηση. 
Οι Γερμανοί, λόγω και των ενοχών για το ναζιστικό παρελθόν τους, δεν αισθάνονται άνετα με την ταυτότητά τους. Υπεραναπληρώνουν κάνοντας αυστηρή αυτοκριτική...Εκτός από βασικές αρετές, όπως ειλικρίνεια και τιμιότητα, οι Γερμανοί επιδεικνύουν μεγάλη προσήλωση σε δευτερεύουσες όπως ακρίβεια, τάξη, αίσθημα ευθύνης, συνέπεια, τελειομανία...Τι ενοχλεί έναν Γερμανό στην Ελλάδα; «Η έλλειψη συνέπειας και τάξης» - άλλωστε για τους Γερμανούς η τάξη (ordnung) είναι ό,τι για τους Έλληνες το φιλότιμο: 
προς Θεού, μην πληγωθεί. ...

Έχει πλάκα να τα διαβάζεις, καλό όμως είναι να μην απομακρυνόμαστε και πολύ από την πραγματικότητα, η οποία είναι ότι Ο εχθρός δεν είναι οι Γερμανοί , Δεν είναι ούτε οι λαθρομετανάστες  Δες Εδώ.....
Ο εχθρός είναι οι ηγέτες μας(φανεροί και κρυφοί).Και όσο δεν κάνουμε κάτι γινόμαστε εχθροί των εαυτών μας...Κατά τα άλλα : πόσο ακόμη θα βαυκαλιζόμαστε με "λίγο θάλασσα, λίγο κρασί και το αγόρι μου" ; Α και κάτι ακόμη : ζηλεύω την οργάνωση και την κουλτούρα των σύγχρονων Γερμανών και την αρχιτεκτονική των περισσότερων πόλεών τους. 
Και τους ζηλεύω ως Έλλην!
Οι διαφορές ενός Έλληνα και ενός Γερμανού είναι ευδιάκριτες σε πάρα πολλούς τομείς! Ένας από αυτούς είναι το… SEX !!!!!
Δείτε πώς κάνουν σεξ οι Γερμανοί και πώς οι Έλληνες!



Πηγή:  Άνεμος....


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured