ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ζώδια και παράλληλες σχέσεις: Ποια ζώδια απατούν και ποια είναι βράχοι;



Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στην υπάρξη ενός τρίτου προσώπου;
«Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωση μας όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος» λέει το τραγούδι. Πολλοί από εμάς έχουμε γίνει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση ή ένα τρίτο πρόσωπο έχει μπει στη σχέση μας...Εκεί που όλα κυλούν ήρεμα, εμφανίζεται κάποιος στη ζωή μας και μας ξεσηκώνει, αναστατώνει την ερωτική μας ζωή. Αισθανόμαστε πως έχουμε βρει τον τέλειο άντρα αλλά δυστυχώς είναι παντρεμένος. 
Το ερωτικό τρίγωνο είναι μια περίπλοκη και ψυχοφθόρα διαδικασία.
Πόσο σοβαρά θα σε αντιμετωπίσει; Μέχρι που μπορεί να φτάσει; Μπορεί να ανατρέψει όλη του τη ζωή για χάρη της αγάπης σας; Τι μπορείς να περιμένεις; Ποια ζώδια ξεκαθαρίζουν, ποιοι μένουν βράχοι, ποιοι δεν θέλουν μεσοβέζικες λύσεις και ποιοι αργούν να αποφασίσουν;
Διάβασε το ζώδιό του για να δεις πώς θα το αντιμετωπίσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ενθουσιώδης και μπορεί άνετα να συνδυάσει δυο σχέσεις. Είναι εγωιστής και του αρέσει να κατακτά τις γυναίκες. Κάνει συχνά γνωριμίες μέσω internet. Δεν αγαπά τις προβλέψιμες σχέσεις. Θέλει σασπένς, περιπέτειες, προκλήσεις χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες. Είναι παρορμητικός και αναζητά επιβεβαίωση. Του αρέσει η πρωτιά και δεν θέλει με τίποτα να είναι εκείνος το τρίτο πρόσωπο. Μπλέκει συχνά σε ερωτικές περιπέτειες. Δεν μπαίνει σε διλήμματα, αποφασίζει γρήγορα και αφήνει πίσω τη λογική. Δεν θεωρείται πιστός. Οι παράλληλες σχέσεις τον απογειώνουν αλλά και τον αποσυντονίζουν. Ξεφεύγει από την πραγματικότητα και δύσκολα επανέρχεται. Ξεμυαλίζεται εύκολα στη διάρκεια του γάμου του. Αναζητά το πάθος και βάζει τον έρωτα πάνω απ’όλα. Φεύγει από το γάμο αν το πάθος στη νέα του σχέση δεν τελειώνει ποτέ. Αν τον υποψιαστείς και τον πιέσεις, θα στα πει όλα.

Η Κριαρίνα θα κάνει σχέση αν δεν έχει την απαραίτητη προσοχή από τον άντρα της ή αν χάσει την ελευθερία της. Αν την απατήσεις, θα χωρίσει. Θέλει πάθος και ένταση στο γάμο. Είναι απαιτητική και τα θέλει όλα και φυσικά, ερωτική αποκλειστικότητα. Αν αποφασίσει να φύγει από το γάμο της, θα απαιτήσει ανταπόκριση από το νέο αγαπημένο της.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ζηλιάρης και κτητικός και αν τον απατήσεις, κλονίζεται η εμπιστοσύνη του και χωρίζει. Αγαπά τη σταθερότητα και τρομάζει αν βρεθεί σε άγνωστα νερά. Οι παράλληλες σχέσεις απαιτούν έξοδα και δεν είναι διατεθειμένος γι’ αυτά. Κάνει σχέση αν ερωτευτεί και αν δεν είναι ευχαριστημένος από το γάμο του. Δεν του αρέσουν τα παιχνιδάκια, αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του και φεύγει. Δύσκολα γίνεται το τρίτο πρόσωπο καθότι η λογική και οι αρχές του δεν του το επιτρέπουν. Δεν εγκαταλείπει εύκολα μια σταθερή και ασφαλή συναισθηματικά και υλικά σχέση. Δεν χάνει τα κεκτημένα του για στιγμιαίες απολαύσεις. Αν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο γυναίκες, το παρατείνει τόσο που συνήθως η μια από τις δυο βαριέται και φεύγει. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτεται πολύ πριν μπλέξει. Πρέπει να ζήσει κάτι πολύ συναρπαστικό στον ερωτικό τομέα, να έχει αποκλειστικότητα και περιποίηση. Δύσκολα όμως θα αφήσει το γάμο του, το σκέφτεται πολύ!

Η Ταυρίνα θα κάνει εξωσυζυγική σχέση αν δεν νιώθει ερωτική ασφάλεια και σιγουριά μέσα στο γάμο της, οπότε μπορεί και να αποφασίσει να χωρίσει. Κάνει μεγάλη υπομονή και για να φθάσει στο σημείο να κάνει παράλληλη σχέση, σημαίνει πως στο σπίτι της δεν υπάρχει απόλαυση. Δεν εγκαταλείπει εύκολα τη λογική της. Θα φύγει αν η καινούργια κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ζούσε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός, δέχεται κλήσεις οποιαδήποτε ώρα και μιλάει συνεχώς. Δεν ανήκει πουθενά και δεν αντέχει τις επίπεδες σχέσεις. Θέλει εμπειρίες και κάνει συχνά διπλή ζωή. Είναι ελεύθερος και θα κάνει σχέση αν του γυαλίσει ένα πρόσωπο. Συνδυάζει εύκολα two love stories. Ξέρει να παίρνει από κάθε γυναίκα αυτά που έχει να του δώσει. Δοκιμάζει, παίζει. Μερικές φορές, είναι επιπόλαιος και επιδερμικός. Τα κίνητρά του δεν είναι πάντα σεξουαλικά. Αν τον απατήσεις, θα το αντιμετωπίσει με ψυχραιμία καθότι είναι εγκεφαλικός και ορθολογιστής. Ανάμεσα σε δυο σχέσεις, δίνει ρεσιτάλ ηθοποιίας, κερδίζει χρόνο μέχρι να πάρει τις αποφάσεις του ή τον κάνουν τσακωτό. Φλερτάρει και πλάθει παραμύθια πιστευτά. Φεύγει εύκολα από ένα γάμο για κάποια άλλη γυναίκα ξανά και ξανά και ξανά....

Η γυναίκα Δίδυμος περισσότερο παίζει παρά μπαίνει στο ψητό. Θέλει ζωντάνια και πνευματικά ερεθίσματα. Βαριέται εύκολα και πρέπει να της προσφέρεις συνεχώς ανανέωση σε όλους τους τομείς. Είναι ερωτεύσιμη και εκλεκτική. Θα δει προσεκτικά κατά πόσο ένας έρωτας αξίζει για να εγκαταλείψει το γάμο της. Δεν αντέχει τους μουρτζούφληδες συζύγους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι πιστός, παραδοσιακός, ζεστός, ψάχνει ουσιαστικά τη μητέρα-σύζυγο. Δεν του αρέσουν όμως τα δεδομένα. Θέλει να νιώθει πλήρης συναισθηματικά, θέλει να τον αγαπούν και να τον χρειάζονται. Αν νιώσει παραμελημένος και κάποια άλλη τον διεκδικήσει, θα ενδώσει. Αν βγάζει τις φωτογραφίες σου από παντού, αν βγάλει τη βέρα του, τότε είναι ύποπτος. Ξεγελιέται εύκολα και κολλάει σε σχέσεις. Ο ίδιος όμως δεν θέλει να είναι το τρίτο πρόσωπο. Προτιμά το χωρισμό από τις παράλληλες σχέσεις. Δεν δέχεται εύκολα την απιστία. Ο οικογενειακός και κοινωνικός διασυρμός είναι ότι χειρότερο γι’ αυτόν. Η είσοδος ενός άλλου προσώπου στη ζωή του είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν αντέχει το διπλό ταμπλό, δένεται εύκολα, προβληματίζεται, ανησυχεί και γίνεται νευρικός. Θα κάνει εξωσυζυγική σχέση αν έχει κακοπέσει και τραβάει μαρτύρια, αν είναι δυστυχισμένος και εγκλωβισμένος. Παρόλα αυτά το σπίτι του πάνω απ’όλα και ένα δεύτερο ώμο για να κλαίει...

Η γυναίκα Καρκίνος ξέρει να επιβάλλει τους όρους της με πολύ γλυκό τρόπο. Αν απιστήσει λόγω έλλειψης συναισθηματικής ασφάλειας, θα φύγει βρίσκοντας καταφύγιο στην αγκαλιά ενός άλλου. Η αλήθεια είναι πως βάζει πάνω απ΄όλα το σπίτι της. Για να φτάσει στο σημείο να κάνει παράλληλη σχέση, σημαίνει πως έχει στερηθεί το ρομαντισμό, την τρυφερότητα, την επιβεβαίωση και έχει βρεθεί αυτός που μπορεί να της τα προσφέρει. Η εξωσυζυγική ζωή όμως δεν την αποσπά από τη φροντίδα των παιδιών της τα οποία έχει τοποθετήσει στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.
Αύριο τα υπόλοιπα ..Υπομονή !!!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured