ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Το…κέρατο πάει σύννεφο στηυ ζωή μας !!!


Το κέρατο αναρωτιέμαι φίλοι μου είναι φυσιολογική φθορά ενός γάμου μιας πολύχρονης σχέσεις είναι κληρονομικό στο DNA  μας  θεωρείται η κυριότερη απειλή που μπορεί να τερματίσει μια σχέση.θεωρώ ότι τα σοβαρότερα «ερωτικά εγκλήματα» διαπράττονται από εκείνους που πάντα νόμιζαν ότι ήταν φτιαγμένοι για το αυστηρά μονογαμικό μοντέλο, αλλά η ίδια η ζωή τούς διαψεύδει:συμφωνώ  όλοι θέλουμε να είναι μονογαμικό το ταίρι μας εμείς αν κάτσει και κάτι δεν πειράζει..Ο μονοθεϊσμός του έρωτα είναι  σημαντικός. Όταν ο διάβολος σου βάζει κι άλλους στο μυαλό, από θρησκεία μετά γίνεται αίρεση άστα να πάνε » από την άλλη πιστεύω ότι Μπορούν οι  απιστίες όταν είναι καλά κρυμμένες να είναι το φάρμακο που χρειάζονται οι σύζυγοι για να μην τρέξουν πανικόβλητοι στον δικηγόρο ..Αν η γυναίκα αποκτήσει  φλερτ Λάμπει !!!!Αν λάμπει ο άντρα σου τρέξε στο δικηγόρο!!(τώρα θα μου πείτε..
Τα λες όπως σε συμφέρουν) Ε!!... Ναι γυναίκα είμαι~~~~~
 Γιατί οι άντρες παρασύρονται......
Στατιστικά, οι άνδρες θα Απιστήσουν χωρίς ιδιαίτερες ενοχές, αλλά και χωρίς ιδιαίτερο δέσιμο με την ερωμένη. Για τις γυναίκες όμως, όσο και αν κάποιες πολύ πληγωμένες από τη ζωή δεν θέλουν να το παραδεχθούν, το σεξ δεν μπορεί να είναι απλά σεξ. Όταν η απιστία για αυτές έχει νόημα, θα την αιτιολογήσουν και θα την αναλύσουμε τόσο πολύ, που θα τη φέρουμε στα μέτρα μας. 
Δεν είναι διόλου σπάνιες άλλωστε και οι μακροχρόνιες απιστίες με παντρεμένες γυναίκες που μένουν πιστές για πάρα πολύ καιρό στον ίδιο εραστή.
Οι γυναίκες... Είμαστε πάντα έτοιμοι να συγχωρήσουμε έναν μοιχό, εκτός αν είμαστε παντρεμένοι μαζί του....τότε θα πράξεις κατά συνείδηση πολλοί γάμοι δεν θα υπήρχαν χωρίς τα ευεργετικά συστατικά της «θεραπευτικής απιστίας».«Αντίθετα, πρέπει να αντιμετωπίσεις την απιστία ως το απαραίτητο τονωτικό που χρειάζεται ο γάμος σου για να παραμείνει ακμαίος»
Πολλοί άνδρες και γυναίκες παραδέχονται ότι δεν επιθυμούν να χωρίσουν για το σεξ. Εξηγούν δηλαδή ότι η κόπωση του γάμου με έναν άνθρωπο με τον οποίο η σχέση αγάπης είναι δεδομένη μπορεί να αντιμετωπιστεί με την καλά οργανωμένη και μυστική απιστία.
Δυστυχώς...Οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, τα αρσενικά είναι εκείνα που έχουν πλέον πονοκέφαλο όταν ξαπλώνουν στο κρεβάτι, την ίδια στιγμή που οι γυναίκες αναζητούν ποιοτικό σεξ και ρομάντζο αλλού. Υπάρχει, όμως, ένας φαύλος κύκλος: γιατί και οι ίδιοι οι μοιραίοι εραστές που προσφέρουν το εξωσυζυγικό ρομάντζο μπορεί να νιώθουν εξίσου αποτυχημένοι και μπατίρηδες, αλλά σε καθεστώς απαγορευμένου έρωτα, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς συζητήσεις για χαράτσια, νοίκια και κοινόχρηστα, λειτουργούν μια χαρά και το απολαμβάνουν
Γι αυτό σας λέω φίλοι μου πλέον  «Τα ζευγάρια μένουν μαζί από οικονομική ανασφάλεια, αλλά εκτονώνονται εκτός γάμου»   
Εγώ αυτό το αποκαλώ ..«θεραπευτική απιστία»κρατηστε το κρυφό θα τονώσει το γάμο σας τον σύντροφο σας εμάς εσάς δεν χρειάζεται να πληγωθεί κόσμος ούτε να βάλουμε μόνοι μας την βόμβα στα θεμέλια του γάμου ...
και μην ξεχνάτε φιλοι μου  ότι η ύπαρξη μας και μόνο είναι μια απόλαυση και αυτή είναι η δική μου Ζωή η δική σου Ζωη ...Απολαυσέ την ...αυτήν τη στιγμή δεν θα τη ζήσεις  ξανά ο κόσμος είναι τόσο κακός όσο τον κάνεις εσύ ...
Δίνεις..Παίρνεις σε αυτή τη Ζωή !!!



,

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured