ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Η νέα Αλμοδοβαρική κωμωδία -I’ m so Excited» Samaras !!!



Η ολοκαίνουρια κωμωδία του Πέδρο Αλμοδόβαρ, με τίτλο «Δεν Κρατιέμαι-I’ m so Excited» που έχει "σκίσει" εμπορικά στην Ισπανία ενώ και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ..Αυτή η ταινία δυστυχώς είναι πανευρωπαϊκή παραγωγή, κι ας έχει χαμηλό κόστος.
Το story της ταινίας με λίγα λόγια !!!
Ο Σαμαράς είναι σαν δευτεροκλασάτος στάρ, ο παραγωγός τον υπερτιμά... κάτι σαν τον Μίκι Ρούρκ, guest star, είναι.
Ο Βενιζέλος είναι support actor-negative character. Αυτός ο ρόλος ..είναι ,του Βeni Με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην εξουσία, οποιαδήποτε εξουσία, διότι διαφορετικά τον περιμένουν οι λέοντες. Το πρόβλημα είναι όμως ότι είναι και τρομερά αλαζών, και παρασύρεται, θέτοντας τον εαυτό του σε κίνδυνο να βρεθεί εκτός πολιτικού σκηνικού, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πέσει από το βάθρο στον..βόθρο! Ότι χειρότερο εχει γεννήσει το ελληνικό σινεμά υποκουλτούρα. Αυθάδης, βερμπαλιστής, διεφθαρμένος ως το κόκκαλο, αρχομανής, μωροφιλόδοξος, ανήθικος,θρασύς, και πονηρός με την πονηριά του αστοιχείωτου χωριάτη...θα έλεγα ότι ο Βeni είναι «εκτελεστικός δευτεραγωνιστής» ή «πρωτοκομπάρσος»
Έκπληξη !! Ναι είναι αλήθεια πρωταγωνιστεί η Μέρκελ, σε ρόλο guest star ο Σόιμπλε και η δική μας... παναγία η καρτερούσα... Ό Κουβέλης θα μου πείς; Αυτός είναι support του support, σε αυτη την επική ταινία έχουνε πολλούς πρωταγωνιστές...κάτι σα το Μπεν Χουρ. - Γνωστό και ως: Ben-Hur
Γιατί και οι τρείς χαρακτήρες είναι σαν χαλκομανίες!! Άπατη θα πάει η ταινία...
Όπως αναφέρουν οι κριτικές πρόκειται για μία διασκεδαστική, αστεία κωμωδία αν και σε κάποια σημεία το χιούμορ και οι καταστάσεις μοιάζουν «εξωφρενικές».
Η κριτική του Άνεμος οχι του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για το νέο φιλμ του Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν είναι καλή...
Καλοί μου φίλοι η ταινία είναι από τις ...τολμηρές και κανονικά ούτε ο Βαγγέλης ούτε ο Φώτης διέθεταν τα απαραίτητα σωματικοψυχοπνευματικά προσόντα ώστε να συμμετέχουν.... Για τον Αντώνη κακό λόγο δε μπορώ να πω, πληρεί τις τυπικές προδιαγραφές!! Ο παραγωγός λοιπόν, δεν είχε την πρόνοια να 
...ενισχύσει επαρκώς τον χαρισματικό πρωταγωνιστή, έτσι που αυτός να μας ....τακτοποιήσει από μόνος του, χωρίς χρείαν ...βοηθών!!
Τώρα δυστυχώς, μάθαν οτι κοροϊδευόμαστε και πλάκωσαν κι οι ατάλαντοι ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ. Και δε φτάνει που τους ανεχόμαστε, απαιτούν κι όλας, να προσποιούμαστε οτι μας...αρέσει. Να προσποιούμαστε με πάθος όμως, γιατί τα χλιαρά δεν τους αρκούν... Οι ψωνάρες!!!
Ας τους χειροκροτήσουμε λοιπόν για ακόμη μια φορά!!!...

ΑΝΕΜΟΣ



ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured