ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Μέρα payday για την Ελλάδα !!











μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.....

Απο  μπλαμπλαθεραπεία εχουμε πολυ  εμεις οι Ελληνες...«κοπρίτες», «τζαμπατζήδες» και «τσαμπουκάδες», είμαστε όμως και...Ελληναράδες! 
Δηλαδη...αυτο που πάντα συμβαίνει με τους περισσοτέρους από εμάς,ειναι ότι παντα φταινε οι αλλοι  Ο καθένας μας είναι εγκλεισμένος σε μια νοσηρή ιδιοτέλεια....
Εξυπναδες, λογια, λασπη και κυριως "μαγκια" εχουμε  τεραστια παραγωγη στην Ελλαδα, καθως οπου και να βρισκεστε βριζοντας υπαιτιους, τον εαυτον σας ομως τον βγαζετε εξω, οι αλλοι οι πολιτικοι, οι ξενοι, η μερκελ (εδω με το δικαιο σας), μονο αυτοι φταινε εσεις,εγω, ολοι με τις συνταξουλες μαιμου, με τις επιδτησεις για αερα κοπανιστο, για τα επιδοματα στο δημοσιο, για τις κοπανες απο δουλεια, για την φοροδιαφυγη, για τα αυθαιρετα, για του καθε ειδους λοβιτουρες, με το γλυψιμο στον βουλευτη, δημαρχο, στρατιωτικο, αστυνομια, σβησε μου την κλση εχω παιδακια και τετοια ανοστα, εχω εγω τον δικο μου θα καθαρισει ....Ετσι ειναι μεχρι που καθαρισατε το μελλον των παιδιων σας, για ολα αυτα δεν γνωριζετε τιποτα συμπατριωτες και  ξεχνάμε να κοιταχτούμε στον καθρέπτη της αληθείας και να αναλογιστούμε με ποιόν τρόπο φτασαμε ωσ εδω...συμπεριφερόμασταν και συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ακόμη και σήμερα πάρα πολλοί από τους Έλληνες φορολογούμενους, οι οποίοι πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν μάλλον ότι υπεύθυνοι για να πληρώνουν τους φόρους του κράτους είναι κάποιοι άλλοι, ξέρετε… αυτοί που κατοικούν εκεί πίσω από εκείνους τους μακρινούς λόφους….τα πρασινα τερατακια που κατεβηκαν απο αλλο πλανητη αυτοι φταινε αυτοί να σηκώσουν το βάρος της φορολογίας και όχι εμείς οι «κακόμοιροι» 
Ναι φταινε και οι αλλοι συμφωνω.... Ναααα τα θαλασσοδάνεια από τους πανέξυπνους πολιτικούς μας και μετά Ναααααα τα επαχθή μνημόνια……..Αλλα ποιος τους ψηφησε ?..Μηπως αυτα τα μικρα πρασινα τερατακια που ηρθαν απο αλλους πλανητες δεν ηρθαν μονοι τους τους φεραμε ??? και μη χειρότερα.
Γι αυτό σας λέω. Μήπως είναι καιρός να σοβαρευτούμε λίγο να σταμάτησουμε να δουλευόμαστε μεταξύ μας; Μήπως πρέπει να αλλάξουμε ζωή;
Τωρα,ειναι μερα για- pay day-και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του», 

Have a nice day.
ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured