ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Alcohol, Alcohol, Alcohol is free..


Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του 58ου Διαγωνισμού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας ξεκίνησε. Η Ελλάδα, που πέρασε στον τελικό το βράδυ της Πέμπτης μαζί με Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ισλανδία, Αρμενία, Φινλανδία και Μάλτα, θα διαγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο «Μάλμε Αρένα», με το τραγούδι «Alcohol is Free», που ερμηνεύουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης.
Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 21η θέση. Η τηλεοπτική μετάδοση του τελικού (ΝΕΤ) θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρα Ελλάδος, με σχολιαστές τη Μαρία Κοζάκου και τον Γιώργο Καπουτζίδη.
Θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες εκ των οποίων οι 20 από τους δύο ημιτελικούς της Τρίτης και της Πέμπτης - δέκα από κάθε βραδιά - ενώ οι υπόλοιπες έξι, δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Σουηδία συμμετέχουν απευθείας
Εδώ θα πω τη γνώμη μου !!
Μολονότι διάβασα τους στίχους άκουσα την μουσική είδα τους «οργανοπαίκτας» και τον απείρου κάλους γελώντας αναιτίως μυστακοφόρον «τραγουδοποιό»» συνειρμικός οδηγήθηκα σε μουσική γύφτικου πανηγυριού Τούρκο-Αλβανών . ( δεν θέλω να θίξω ούτε τους γύφτους ούτε τους Τούρκο-Αλβανούς απλώς δεν έχω συνηθίσει την μουσική τους) Ενώ ο τίτλος «Alcohol is free» στέλνει το μήνυμα παγκοσμίου εμβέλειας..ότι εντω στο Ελλαντα ο,τι κι αν συμβεί αφού το Alcohol is free δεν μας νοιάζει τίποτα..γία να μην το πως αλλιώς... «Με κεφάλι σουρωτήρι και τα' αμάξι τρεχαντήρι,..Alcohol, Alcohol, Alcohol is free Αλκοτέστ και τροχονόμος δεν είναι για μας ο τρόμος Alcohol, Alcohol, Alcohol is free..»
Είτε το θέλουμε είτε όχι αυτοί αντιπροσωπεύουν την χώρα μας. Ο διαγωνισμός είναι σίγουρα ένα πανηγυράκι και το τραγούδι είναι προσαρμοσμένο σε αυτό. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured