ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

«Όλα θα πάνε καλά, Αντζελίνα, φτύσε τον κόρφο σου!!»


Άκουγα στο ράδιο μια μουσική εκπομπή με δυο παλικάρια σφήνα στην αλλαγή των κομματιών να σχολιάζουν ότι η Αντζελίνα Τζολί έκανε διπλή μαστεκτομή προκειμένου να αντιμετωπίσει ριζικά την προδιάθεσή της να νοσήσει από καρκίνο του μαστού. Και επιφωνήματα.. τύπου «όχι ρε γεμάτο και τώρα πως θα την ονειρευόμαστε χωρίς βυζί..θα έχει λέει ο άλλος αλλά θα είναι ψεύτικα » αποφάνθηκε ο έξυπνος με σαρδόνιο ύφος εκείνου που ξέρει τα πολλά κι ο νους του κατεβάζει « Μπα Κάποιο λάκκο έχει η φάβα τρυκ είναι για να πουλησει…»Αυτά και αλλά τέτοια ακούστηκαν και ήθελα να βρεθώ εκεί να τους πω..ποιοι είσαστε εσείς ρε χλιμιντζουρες Στα ελληνικά social media -που όλα τα σφάζεται κι όλα τα μαχαιρώνεται- που θα την αντιμετωπίζεται επικριτικά. καχύποπτα, αφ’ υψηλού, Τι σόι άνθρωπος -αναρωτιέμαι με την σειρά μου- είναι όποιος θεωρεί πως μια γυναίκα μπορεί ποτέ να αφαιρέσει το στήθος της για να εξυπηρετήσει σκοπούς άλλους από την υγεία και τη μακροημέρευσή της δίπλα στα παιδιά της; Επιχειρώ να μπω στο μπερδεμένο κουβάρι που αποτελεί το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου η αντζελινα μας δίνει μαθήματα κοινωνικής ευθύνης και γενναιότητας!!!!!
Σε κάθε είδωλο, άλλωστε αντιστοιχούν μια ή περισσότερες τραγωδίες; Τι έκανε η Μέριλιν Μονρόε αυτοκτόνησε στα τριανταέξι της; Γιατί στούκαρε ο Τζέιμς Ντιν προτού να συμπληρώσει τα εικοσιπέντε; Για να επέλθει ισορροπία.Γιατί οι λαμπεροί άνθρωποι είναι μετέωρα, περνούν και φεύγουν γρήγορα από τη ζωή. Ενώ εμείς, οι υπόλοιποι, γερνάμε και τους νοσταλγούμε μαζί με τη νιότη μας… Κάνε μόκο, λοιπόν, φιλαράκο !!ο ραδιοφωνακιας τύπος που μόλις σκιαγράφησα απαντάται και σε άλλες -πλην της δικής μας- κοινωνίες. Εάν πάντως κατηγοριοποιηθεί ποτέ από τους αρμόδιους μελετητές, προτείνω να του δοθεί -τιμής ένεκεν- η επιστημονική ονομασία “Malakas”. “Greek malakas”, για την ακρίβεια.
«Όλα θα πάνε καλά, Αντζελίνα, φτύσε τον κόρφο σου αφού τη γλίτωσες από τον καρκίνο και μείνε εκεί όπου ετάχθης: Στο σινεμά και στις γυαλιστερές φωτογραφίες. έχεις τροφοδοτήσει τις ονειρώξεις τόσων εκατομμυρίων ανδρών; Και έχεις ως σύντροφο και πατέρα των παιδιών σου τη φαντασίωση τόσων εκατομμυρίων γυναικών Σέξι όπως είσαι !!!Γιατί η ζωή δεν μετριέται με την είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου -έχοντας την καλύτερη πρόθεση πάντα- η ζωή μετριέται με τις στιγμές που φυλακίζεις μέσα σου το βλέμμα που σου λέει σιωπηρά: «πονάω φρικτά». κι ας είμαστε λίγο άνθρωποι στη ψυχή κι όχι απάνθρωποι γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.. Η ίδια δημοσιοποίησε την πράξη της, προτρέποντας τις απανταχού ομόφυλές της να υποβληθούν σε γονιδιακό έλεγχο,απλα και ξεκάθαρα!!
Γι αυτό κι εγώ σε θαυμάζω Πάντα τη θαύμαζα. Αυτή τη γυναίκα !!!Τέτοια δύναμη ψυχής, αποφασιστικότητα και πείσμα, δεν το συναντάς συχνά.!!!

ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured