ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Αχ Άκη μου !!!


 
«Να κληθεί για κατάθεση ο Σημίτης αλλιώς αποχωρώ»
Οφείλω να πω, πως τρόμαξα με την απειλή του κου, Τσοχατζόπουλου, ότι θ φύγει, λέει. Δεν μας εξήγησε, όμως, που θα πάει αλλά δεν πειράζει. Τέλος πάντων. Επί θέματος: .Μπορεί ο Σημίτης να μην έδωσε εντολή στον Άκη να πάρει μίζες, αλλά για σκεφθείτε... - Ο Άκης, υπουργός του Σημίτη ήταν. - Το ίδιο και ο Γιάννος. - Το ίδιο και ο Μαντέλης. Πολλές συμπτώσεις δεν νομίζετε?
Oι παραλήπτες των εξωδίκων, ήταν φυσικά…συνδαιτυμόνες στο μεγάλο φαγοπότι, απλά υπήρξαν λιγότερο αμετροεπείς από τον κοκορόμυαλο Άκη που αυτοκαρφώθηκε νυμφευόμενος τη μαντάμ Σουσού στα 4Seasons και διαβίωνε κατασπαταλώντας προκλητικά τα κλοπιμαία. Οι λοιποί τα ..καταχώνιασαν και τα ροκανίζουν…διακριτικά.
Ανήθικο δίδαγμα : Δεν αρκεί να κλέψεις. Πρέπει να ξέρεις και να τα κρύψεις…..
 Αχ Άκη μου,. Από αυτά που βλέπω οι Δικαστές θέλουν απλά να "τελειώνουν" δίνοντας ένα αποδεκτό αποτέλεσμα για το λαϊκό αίσθημα. ΞΕΧΝΑΝΕ (1) Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι να πιστέψουμε ότι μόνος του τα φαγε (2) Κινδυνεύει να ακυρωθεί για κακοδικία σε διεθνή δικαστήρια Εκτός αν ο στόχος είναι άλλη μια φορά το γνωστό μπαλαμούτι(που αυτό πιστεύω)
Αν καταφέρει να φέρει στην δίκη σαν μάρτυρες τον Σημίτη και το υπόλοιπο σινάφι, νομίζω ότι πρέπει να ορίσουν τιμή εισιτηρίου για την παρακολούθησή της. Τα εισιτήρια θα γίνονται ανάρπαστα και τα έσοδα θα διατίθενται υπέρ των συσσιτίων, ή άλλων παρομοίων σκοπών. Θα μπορούσαν να στήσουν και γιγαντοοθόνες, απ΄ όπου (και πάλι μ’ ένα λογικό τίμημα) θα μπορούσε να παρακολουθήσει κανείς αυτό το τσίρκο. Φρονώ ότι θα μαζεύονται αρκετά χρήματα.
 Αχ Άκη μου !!!

ΑΝΕΜΟΣ


ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured