ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Τρίχες ο εφιάλτης του καλοκαιριού !!!



ο πόλεμος με την τρίχα είναι χαμένος από χέρι αν ανήκετε στην κατηγορία τω τριχωτών αντρών ήρθε η ώρα να πανικοβληθείτε και φέτος ήρθε ξανά το καλοκαίρι το Star αρχίζει να παίζει τα ρεπορτάζ ‘Οι Αθηναίοι καταφεύγουν στις παραλίες για δροσιά’και σας κύμα κρύου ιδρώτα σας λούζει κάθε Ιούνιο. Γιατί ενώ όλοι οι άλλοι γύρω χαίρονται με τον καλό καιρό, για σας ήρθε και πάλι ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με τις τρίχες σας .ξέρω ότι έχετε ακούσει για την ριζική αποτρίχωση;’ Σίγουρα Ναι ..αλλά πρέπει να περισσεύουν η να πετάξετε κυριολεκτικά σε τρίχες, τα 2-2.500 ευρώ που θα χρειαζόντουσαν για να τις ξεφορτωθείτε από την XL διαστάσεων επιφάνεια του κορμιού σας
Τουλάχιστον για συγκεκριμένα μέρη του κορμιού αφού για τα υπόλοιπα, τα φέρνεται βόλτα με την ειδική ξυριστική την οποία θεωρώ τον καλύτερο φίλο του (τριχωτού) ανθρώπου.
Υπάρχει και εναλλακτική οικονομική λύση να δοκιμάσετε να κάνετε αποτρίχωση με τις ειδικές ταινίες με το κερί που πουλά στα σουπερμάρκετ. Ζητώντας από τους κολλητούς σας να σας βοηθήσουν. εκείνοι θα περάσουν υπέροχα, παίζοντας μέχρι και μπουνιές για το ποιος θα είχε την χαρά να είναι ο επόμενος που θα σου τραβήξει την ταινία με όσο πιο πολύ δύναμη και όσο πιο απότομα γίνετε ..Το αποτέλεσμα θα είναι καλό και οικονομικό μόνο που εσύ θα λιώσεις από τον πόνο και η τελευταία λύση είναι μια καλή κομμώτρια που θα φροντίζει να καθαρίζει τρίχες όπου εμφανίζονται εκεί που δεν θα έπρεπε (αυτιά, μπροστινό μέρος λαιμού). το πίσω μέρος του λαιμού σε όσο βάθος χρειάζεται για να μπορείτε να φοράτε με αξιοπρέπεια ένα t-shirt….Υπομονη θα περάσουν οι δύσκολοι καλοκαιρινοί μήνες και θα έρθει πάλι ο χειμώνας ενώ οι άλλοι οι άλλοι θα κρυώνουν και θα χαλανε λεφτά για θέρμανση εσείς θα έχετε δωρεάν μάλλινο πουλοβεράκι !!!

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured