ΑΝΕΜΟΣ* Hot- Stuff

Ξεκόλλα, χριστιανέ μου !!




Αυτόν τον τύπο άντρα όλες λίγο πολύ τον έχουμε συναντήσει σε σχέση σε γάμο σε φίλους γύρω μας … 
Είναι από αυτές τις σχέσεις που μετά απορείς με τον εαυτό σου: «Καλά, πώς ήμουν εγώ μ’ αυτόν;». O άντρας-τσιμπούρι είναι μια τέτοια περίπτωση. .-είναι τρομερά ανασφαλές άτομο. 
Δεν ξέρω αν τα κολλήματά του προέρχονται από μια αδιάφορη μάνα, από φίλους που δεν τον έπαιζαν αμπάριζα ή από την άκαρδη πρώτη κοπέλα του· πάντως κολλάει πάνω σου σαν στρείδι και σου επιβάλλει τον εαυτό του και τις επιθυμίες του χωρίς να νοιάζεται πραγματικά για σένα. Στο βάθος αυτό που θέλει είναι να γεμίσει τα κενά του με επιβεβαίωση και αγάπη, αλλά όση και να του δώσεις, τα αποθέματα δε γεμίζουν ποτέ !!!!
Γενικά είναι από τους ανθρώπους που δεν αρέσουν πολύ, δε σε ξετρελαίνουν πολύ, γενικώς δε σου κάνουν τίποτα πολύ πάνω τους, αλλά λες «γιατί όχι;». Μήπως είχες δει χαΐρι με τους άλλους; και κάνεις την προσπάθεια σου …
Πως θα αναγνωρίσετε τα πρώτα συμπτώματα της αρρώστιας όταν αρχίσουν να εκδηλώνονται στην αρχή τις σχέσεις ;» θέλουν να μπουν γρήγορα στη ζωή σου ξεκινάνε πάντα με αυτοπροσκλήσεις του στιλ «Θέλεις να έρθω το βράδυ σπίτι σου να κοιμηθούμε και γίνεται ένα μπαράζ στενού μαρκαρίσματος επιπέδου Δέλλα και μια επίθεση στιλ Ρονάλντο. Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, γύρω γύρω στα πόδια σου θα είναι, θα δίνεις ραντεβού στις εννέα θα έρχεται από τις πέντε θα σου κάνει αναπάντεχες –και όχι ευχάριστες– εκπλήξεις την ώρα που θα θέλεις να κοιμηθείς θα σε τρελαίνει στα τηλέφωνα όταν είσαι έξω με τις φίλες σου τάχα μου να δει αν περνάς καλά να σου πει τι έφαγε και με πόσα γκολ έχανε ο Ολυμπιακός. Το χέρι σου παθαίνει τενοντίτιδα από το πολύ πιάνε άφηνε το κινητό.και συ θες να φωνάξεις .. Αέρα, αδέρφια!!
Τι άλλο να κάνεις, δηλαδή πνίγει Να τον σέρνεις στην πλάτη σου; Να τον αφήνεις να σου αφαιρεί το οξυγόνο; Ή να του μάθεις εισπνοή εκπνοή; ; κι εκεί του λες «Αγάπη μου, χρειάζομαι αέρα. Πολύ αέρα. Σκέφτομαι να πάρω τα βουνά, γι’ αυτό καλύτερα να χωρίσουμε για λίγο. Πού να τρέχεις εσύ τώρα...»
O άντρας-τσιμπούρι είναι μεγάλο μάθημα στη ζωή σου. Παθαίνεις και μετά μαθαίνεις να μην κάνεις στον επόμενο άντρα ότι σου έκανε.!!!!

ΑΝΕΜΟΣ

ΑΝΕΜΟΣ Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.

About Me

Blog Archive

@way2themes

Labels

Search Blog

Featured Slider

Featured